Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da bi tu trebalo povezati ove dijelovezna netko odgovor iz Gardaševićevih pitanja, koji su formalni dijelovi Ustava? Jesu to grb, zastava, glavni grad i himna, ako jesu može ih onda netko objasniti ?
tko zna objasnit međunarodne ugovore i kada vojska može prijeći granice RH ??
jel kod tog prelaska granica dovoljno reći radi obuke i vježbi u okviru međunarodnih organizacija kojima je RH pristupila ili pristupa na temelju međunarodnih ugovora te radi pružanja humanitarne pomoći na temelju odluke Vlade RH uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike
Hvala!14.4. u 9:30
ponavljači odgovaraju po staroj knjizi do kraja ove akademske godine.Ljudi please help!
Planiram izaci na Ustavno u 6.om mjesecu.. Ponavljac sam.. Pa mi nije jasno jel trebam uciti po staroj ili novoj literaturi. Zbunjujeme me napomena da stara literatura vrijedi do kraja 2013/14 za ponavljace.
ThX
Iz knjigeIz koje skripte je najbolje učiti za ovaj predmet![]()
Nemoj se oslanjati na to. Prolazak samo na osnovi skripte, a kamoli pitanja jako ovisi o sreći. Nažalost knjiga i ustav su jedini koliko-toliko siguran način za prolaz. I dobro raspoloženje profesora naravnoja sam dobila savjet od starijih kolega koji su prošli usmeni, da se može samo naučit pitanja od svakog ispitivača i da je to dovoljno za prolaz pa me zanima dali je to pouzdana informacija?![]()
ustav kao onu knjizicu svakoako trebate naucit kod bilo kojeg profesora a ostalo moze se po pitanjima profesora samo prije smo se mogli oslanjat na to kad je 5 dana prije bila obavjest kod koga si pa brzo nastrebas a sada sa studomatom tek nakon odjave ispita ti pise kod koga si .. isto tako neki se ube uceci iz knjige pa kod gardasevica neku dvojku dobe a nakon 2-3 puta kdo podolnjaka i 5 padne pa nema veze koji je put veca je ocjenaNemoj se oslanjati na to. Prolazak samo na osnovi skripte, a kamoli pitanja jako ovisi o sreći. Nažalost knjiga i ustav su jedini koliko-toliko siguran način za prolaz. I dobro raspoloženje profesora naravno![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.