AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nema kolokvija,samo je usmeni ispit.
Budeš raspoređen kod jednog od 3 profesora. Predmet stvarno nije težak,ja sam učila po gardaševićevim pitanjima i po plavoj knjižici ,sveukupno je to stvarno malo. i ta pitanja se i vrte na usmenima. Sretno :)

Mirena

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo htjela sam podijeliti s vama svoje današnje iskustvo kod prof. Gardaševića. Naime, čula sam kako većina studenata o njemu nema dobro mišljenje te da je zahtjevan, stog, nepravedan. Na žalost ne mogu se složiti s takvim stavovima, naime prof. je izuzetno ljubazan, strpljiv, pita osnove osnova te u detalje ulazi samo kada se dvoumi oko veće ocjene.

Zeljaa

Prošli put smo svi pali,danas je dosta puštao ,ali meni je bio super i prošli put i sad :)
I nije mu bio danas dobar dan jer ga je bolio vrat pa je svejedno većina prošla :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
naime prof. je izuzetno ljubazan, strpljiv, pita osnove osnova te u detalje ulazi samo kada se dvoumi oko veće ocjene.
Slažem se. Meni je bio omiljeni na ovoj katedri. I sa zanimljivim predavanjima i korektnošću i ugodnošću na ispitu.

Možda neka friška pitanja sa zadnjeg roka?

Filipa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pa zato je i puštao zbog vrata hahaha

Danas je mene pitao izvore ustavnog prava,ustavni zakon,ustavna tužba,državno sudbeno vijeće...

Danas je mene pitao izvore ustavnog prava,ustavni zakon,ustavna tužba,državno sudbeno vijeće...

Zeljaa

evo neka pitanja kojih se ja sjećam
referendum,ovlasti sabora,vlade,predsjednika i ustavnog suda, nacelo ustavnosti i zakonitosti,izvori ustavnog prava,ustavna tuzba,drzavno sudbeno vijece, uredbe iz nuzde,organski zakoni, koja je razlika izmedju odbacivanja i ponistavanja, kako se sabor raspusta,zakonodavna delegacija,parlamentarna nepodudarnost

i bile su ok ocijene danas,jedna cura je 4 dobila,bilo je dosta 3 (i ja među njima :D ), i dvojke naravno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks