AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Iz koje skripte je najbolje učiti za ovaj predmet :confused:
3 skripte s pitanjima i odgovorima od profesora(imaš ih u Skriptarnici Podolnjak,Horvat Vuković i Gardašević).

u skriptama ima naravno grešaka(kao i u svakoj),a i neke su se stvari promijenile,pa ti je moj savjet da gledaš po skriptama pitanja,a odgovore tražiš i učiš u knjizi i Ustavu.

MateaKralj

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li studenti akadenske godine 2013.2014 koji su prvi puta upisali prvu godini i imajući novu literaturu koja je usko povezana sa prijašnjom, može također učiti po skripti od podolnjaka i gardaševića? Hvala :)

lasta218

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel zna netko kada se odrzavaju usmeni iz ustavnog prava? ako netko zna,bilo bi super kada bi napisao za nas koji zelimo slusati ispit :)

gia jordan

Moze li netko odg da li se uvelike razlikuje literatura od ove godine i prošlih godina po kojoj su pisane skripte? Hvala

mg000

je li netko prijavio ustav za rok 16.6.? zato što ja jesam i piše da odgovaram kod polodnjaka a na katedri piše da njega nema do 21.6. pa mi to nema smisla... :D

TuttiFruti

je li netko prijavio ustav za rok 16.6.? zato što ja jesam i piše da odgovaram kod polodnjaka a na katedri piše da njega nema do 21.6. pa mi to nema smisla... :D
ja sam prijavila i na studomatu pise da je usmeni 23.6. :)

lasta218

Da li netko zna trena li ucit pitanja metode ustavnog prava, sadrzaj, izvori itd.. Ta se pitanja nalaze na pocetku gardaseviceve skripte,al po literaturi navedenoj na katedri to gradiva ne spada u ono sto moramo znati.

puppy5

bok, ja spremam Ustavno za 7.mj savjeti??? hoću li stić ??

gdje mogu vidjet dojmove o profesorima jel netko zna?

hvala

bihter

bok, ja spremam Ustavno za 7.mj savjeti??? hoću li stić ??

gdje mogu vidjet dojmove o profesorima jel netko zna?

hvala
Stići ćeš, dosta ti je 2 tj, ako ne i manje, ovisi o tebi. Moj ti je savjet da učiš iz knjige, možda ima puno stranica ali sa svake te stranice moraš znat jednu ili dvije definicije, tako da ne izađe puno, a ipak je knjiga knjiga

thunder

Stići ćeš, dosta ti je 2 tj, ako ne i manje, ovisi o tebi. Moj ti je savjet da učiš iz knjige, možda ima puno stranica ali sa svake te stranice moraš znat jednu ili dvije definicije, tako da ne izađe puno, a ipak je knjiga knjiga
znaci da se ipak oslonimo na knjigu? jel tesko na usmenom?

kruska

Prosla kod podolnjaka bio je oke ucila po njegovim pitanjima i po plavoj knjizici i dobila 3 ucila sam tjedan dana i jedom ponovila sve

Nerea

hej :) jel za ispit dovoljno knjiga,ova nova od smerdela 2013, i plava knjizica iz skriptarnice?
ako si brucoš onda nova knjiga od Smerdela iz 2013.(ali samo 2.dio knjige koji se odnosi na Hrvatsku) i Ustav(tzv. Plava knjižica)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks