Tourniquet
jane doe.
Onda ok...sad idem sve ponovit, jel dosta ponovit ona pitanja od nje ili pita i nekaj izvan tog??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Budi sretna što si kod Ane, ja sam kod nje dobila 5 i nije mi izlazila iz okvira svojih standardnih pitanja... I jako voli sitne detalje, sjećam se da je bila oduševljena kad sam joj rekla onaj bonus na mandat sudaca ili čega već ustavnog suda (6 mjeseci dok se ne izabere novog) :zubo:Onda ok...sad idem sve ponovit, jel dosta ponovit ona pitanja od nje ili pita i nekaj izvan tog??
Ne ustava nego ustavnog prava :crazy:..to su ti Ustav, ustavni zakoni, organski zakoni, zakoni, podzakonski akti, ustavni običaj..jel netko zna koji su izvori ustava???da mi samo maloo natukne...![]()
Idete po abecedi i ne smijete kasnit jer vas na početku sve proziva i označava na popisu tko je došao a tko nije... Tko ne dođe odmah na početku i koga ne označi, taj nema pravo na usmeni... Traje ti možda maksimalno desetak minuta po osobi, čak niti toliko ako dobro znaš, s tim da ulazite po dvoje.koliko dugo traje ispit kod Ane H.?
ima nas skoro 40 prijavljenih, jel idemo po abecedi ili kao to ide?
pitam zato što kasnije imam nešto za obavit pa da znam
ovak sam si ja naučila, ne znam oće ti pomoć..Jel može netko svojim riječima objasniti D'Hondtov sustav i izborni količnik. Ne treba mi definicija, samo da mi netko malo razjasni, googlam čitam po wikipediji ali sve je tak nekak stručno... HVALA
Kako tko želi. Ide se po dvoje unutra.ekipa, imam još jedno pitanje, kako se ulazi kod podolnjaka, jel po abecedi ili kako tko želi? i idemo li po dvoje unutra ?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.