Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja mislim da su bila samo dva, dakle ovaj nedavno o pristupanju Hrvatske EU (2012.) i Referendum o hrvatskoj samostalnosti (1991.)hej ljudi može mala pomoć, možete mi reći koliko je referenduma bilo u RH i kada su bilihvala
pozz kolege, može pitanjekoja je razlika između poništavanja i ukidanja propisa? thanks
ljudi zanima me gdje se nalazi ta famozna Karlova skripta da ucim iz nje??
i ova plava knjizica sto je u skriptarnici, jel se to bas sve mora znati??
eh... sad se ponavljam, al moram, dajte napipštie naslove i podnaslove iz knjige za ispit.Pozdrav! Može li mi netko pomoći, da li iz Ustavnog moramo nešto učiti iz Temeljne značajke ustavnog poretka RH na dvadesetu obljetnicu "Božićnog ustava"? Tnxx![]()
Kolegice ovo ti je Karlova skripta ona ti je Georgovaljudi zanima me gdje se nalazi ta famozna Karlova skripta da ucim iz nje??
i ova plava knjizica sto je u skriptarnici, jel se to bas sve mora znati??
ova od georga je novija i malo poboljšanaKolegice ovo ti je Karlova skripta ona ti je Georgovasretno http://www.pravokutnik.net/skripta/ustavno-pravo/skripta-karlo
Bog, stisneš lipo na ovi link doli deso di piše "First" i onda lipo 20-minuta čitaš ovu temu i sve ćeš znati. Nadan se da san ti pomoga.Prvi put idem polagati Ustavno i sva sam zbunjena. Po kojoj skripti je nabolje učiti? Unaprijed hvala...
Da.Trebamo li znati treće poglavlje iz knjige...točnije 3.1..od 77.str. (ustavnost u socijalističkim zemljama, pad komunističkih režima u istočnoj i srednjoj europi, hrvatska u jugoslaviji 1918. do 1990.,razdoblje između dva svj.rata...)
daa da...tak sam i ja mislila neš skemijat...tu jugoslavijuDa.
Mislim da to nije preveć bitno, pročitat malo i tak. Jedino ovo Hrvatska u Jugoslaviji ću si ja malo bolje zapamtit.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.