http://www.pravokutnik.net/skripta/ustavno-pravo/ustavno-skripta-v20Može li meni netko dati link te skripte s pravokutnika od 169 str. Ja to stvarno ne mogu naći...Znači s tom skriptom i plavom knjižicom se da proći ispit?
Etogac, kolegice!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
http://www.pravokutnik.net/skripta/ustavno-pravo/ustavno-skripta-v20Može li meni netko dati link te skripte s pravokutnika od 169 str. Ja to stvarno ne mogu naći...Znači s tom skriptom i plavom knjižicom se da proći ispit?
ma znam da su to profesori al me zanima koga točno sada imate na predavanjima jer nekog od navedenih ne želim slušatDo sada su bili Podolnjak, Horvat i Gardašević... To je valjda cijela ekipa :wink5:
Izmjenjuju se i svaki sat nas iznenadi netko drugima znam da su to profesori al me zanima koga točno sada imate na predavanjima jer nekog od navedenih ne želim slušatsvejedno hvala
![]()
KATEDRA ZA USTAVNO PRAVO IMA 3 PROFESORA/PREDAVAČA-KAK OČETE (sumnjam da je to teško bilo skužit pošto se na predavanju izmjenjuju :crazy: ) i na svakom roku, pa tako i na ovom u 4.mjesecu su sva tri (osim ak iz nekih razloga-bolest,put... ne budu) i svako uzima jedan dio abecede.Nezna to niko,sve će ti pisat na stranici pravo.hr:crazy:
To su temeljne značajke ustavnog poretka Republike Hrvatske na 20 obljetnicupitanje,kakva je to plava knjižica??![]()
Robi je rekao da je njemu to najvažnija knjižica, pa sad...jel mi stvarno moramo tu freaking plavu knjižicu naučiti??? el mislim koliko je važna???
slažem se s tobom (tekst iz plave knjižice nije loše pročitat...) uglavnom u Ustavu se mijenjalo:hm pa meni se čini da je to sve više manje isto ko i u onoj skripti od 169 str samo sa zadnjim promjenama Ustava
mislim da nemaš potrebe za nikakvom panikom, ana je super!!! žena je fakat odlična... u 9mj je frendica bila kod nje i imala je same pohvale za nju, vidla je da su pod tremom i jedno 10min je s njima pričala o glupostima da ih opusti.. prolistaj malo, naći ćeš i pitanja s prošlih rokova..Kolege el ko zna ko je prof ana horvat vukovic? Kakva je ona? Trebam imat kod nje usmeni... :S
hmmmm... nisam učila po skripti pa neznam kakva i kak dobro je napisana.. ma ne pita puno u detalje, kolko se sjećam komentara od drugih, ugodan je ispitavač!!! nemožeš naravno proć samo tak ;-) nešto ipak moraš znat.. prolistaj forum nekoliko stranica unazad, naći ćeš još hrpu info o njoj, njenom načinu ispitivanja, koja pitanja je pitala.. moj savjet ti je označit ta pitanja u knjizi, ponavljat to.. uzet ustav i njega ponavljat te bitne članke! do ponedjeljka stvarno stigneš naučit!! bez brige ;-)hvala puno.. a jel znaš jel dosta kod nje skripta? jel jako pita u detalje il se može bez beda proć?)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.