Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ustavni zakon o Ustavnom sudu, NN 49/2002 – pročišćeni tekst (u udžbeniku) :unsure:ok,kratko pitanje da li osim Ustava RH(pročišćeni tekst) i Temeljne značajke Ustavnog poretka RH na dvadesetu obljetnicu "Božićnog Ustava",odnosno skripte(plave knjižice) od 54.str. treba još nešto znati? ajde ljudi,tko zna,nek se javi za pomoć! HVALA!
Ustavni zakon o Ustavnom sudu, NN 49/2002 – pročišćeni tekst (u udžbeniku) :unsure:
Sluzbeni list i tu upišeš 2002. godina, broj 49. ovo prvo, Ustavni zakon...a znaš možda da li se može naći na netu negdje? :crying2:
1.) B. Smerdel, S. Sokol: Ustavno pravo, PFZ, Zagreb, 2006. (poglavlja I, II/1, III, IV/2, V/1, 3 i 4, VI/2 i 3, VII, VIII, IX, X/1 i XI)Vrijedi li još uvijek ona knjiga iz 2006.? nekako bi je baš kupila *čudi se* i pls koja poglavlja... i osim ustava, jel još neki zakon moramo znati? hvala...
uredbe za primjenu zakona i uredbe na osnovi zakonskog ovlaštenja.:happy:Molila bih ako mi netko može odgovoriti koje sve uredbe postoje osim uredbi iz nužde?
evo ja učim iz te skripte i mislim da je odlična uz to i novi Božićni ustav koje možeš skinut sa pravokutnikadali je netko ucio ustav iz skripte "ustav karlo" koja ima 103 str???
samo usmeni.Može li mi molm lijepo netko reći, iz Ustava da li je samo usmeni ili ima i pismeni i usmeni. Zbunjuju me neke izjave na forumu. Hvala
jel zna netko kaj je nefiksna kvota?? hvala
i zakaj oni već jednom ne objave taj popis za usmeni -.- :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.