Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Na roku na kojem sam ja bila..to nije pitao... sretnoljudii hitno mi je.jel gardasevic ispituje ono ustav SAD-a,francuske i te gluposti o americkom ustavu i francuskom..porijeklu njihovom i to???
a najbolje ti je z one skripte to si nekak s razumjevanjem..ja sam tak po tom ucilamože mi netko ukratko reci koji bi odgovor bio zadovoljavajući, kad bi me gardasevic pitao o ustavnoj tužbi i o postupku ustavnog suda (ima previše tih clanaka, pa da mi neko napiše samo osnovno što treba znati) ...
važnost supotpisa proizlazi iz političke neodgovornosti predsjednika, jer činom supotpisivanja vlada preuzima na sebe odgovornost.. jer predsjednik nije odgovoran ni vladi ni saboru. nezz di to točno imaš napisano..moze li mi netko napisati di se u knjizi nalazi važnost supotpisa ili nešto o tome? hvala unaprijed)))
ja mislim dda je to sukob između zakonodavne i izvršne vlasti ali nisam sigurna...neka me neko ispravi ako sam u krivu...može mi netko nabrojati poremecaje nadležnosti ??
pa bilo nas je negdje oko 20, malo ih je prošlo, ali to je stvarno zbog neznanja, profesor pita osnovne stvari i samo pitanja sa foruma. tako da, nije stvar u profesoru, nego u ljudskoj lijenosti da se sjedne to i nauči kako spada,..cestitam na prolazu...hvala na pitanjima,jel vas danas bilo puno,ili vas pola nije ni izaslo
poremećaj nadležnosti nije isto što i sukob nadležnosti, poremećaj se događa kada izvršna vlast zadire u djelokrug zakonodavne vlasti i to se događa u 3 slučaja.ja mislim dda je to sukob između zakonodavne i izvršne vlasti ali nisam sigurna...neka me neko ispravi ako sam u krivu...
ja nebi bas rekla da je sve u neznanju ako uvijek puno ljudi padne, ima nesto i u profesoru...pa bilo nas je negdje oko 20, malo ih je prošlo, ali to je stvarno zbog neznanja, profesor pita osnovne stvari i samo pitanja sa foruma. tako da, nije stvar u profesoru, nego u ljudskoj lijenosti da se sjedne to i nauči kako spada,..![]()
što se tiče bontona, u pravu si, ali meni je bolje da zuji negdje nego da me gleda u oči i dekoncentrira..ne želim biti bezobrazna, i nemoj ovo shvatiti osobno.. možda su neki znali, unutra zablokirali, ali da je rušio nekog tko je znao nije bar dok sam ja bila tama-- , i oprosti što su tebi detalji?? kolegicu je pitao ovlasti hr sabora, i to stvarno nisu detalji nego osnove... ali shvaćam te, jer uvijek kad padnemo ispit, krivimo profesora, malo i sebe, ali ugl. je riječ o njemu, jer previše traži... mislim, na faxu smo! ne u srednjoj.. podrazumijeva se da će tražiti detaljnije i više..ima stvarno profesora koji ruše jer su živčani, i ne sviđa im se nešto, ali ovaj nije jedan od njih.. i kolegicu je pitao 6 pitanja, da pokuša bar nešto izvući iz nje, ali nije išlo...i zato ju je rušio,..ja nebi bas rekla da je sve u neznanju ako uvijek puno ljudi padne, ima nesto i u profesoru...
bonton mu nije bas na razini, tipa pise poruku na mobitel dok ti odgovaras i onda ti nakon 5 minuta kaze da nije tocno... :confused2:
ne voli dok skuzi da ucis po skripti, onda te namjerno pita teza pitanja i sl.
pa nisam ja nista rekla za detalje...što se tiče bontona, u pravu si, ali meni je bolje da zuji negdje nego da me gleda u oči i dekoncentrira..ne želim biti bezobrazna, i nemoj ovo shvatiti osobno.. možda su neki znali, unutra zablokirali, ali da je rušio nekog tko je znao nije bar dok sam ja bila tama-- , i oprosti što su tebi detalji?? kolegicu je pitao ovlasti hr sabora, i to stvarno nisu detalji nego osnove... ali shvaćam te, jer uvijek kad padnemo ispit, krivimo profesora, malo i sebe, ali ugl. je riječ o njemu, jer previše traži... mislim, na faxu smo! ne u srednjoj.. podrazumijeva se da će tražiti detaljnije i više..ima stvarno profesora koji ruše jer su živčani, i ne sviđa im se nešto, ali ovaj nije jedan od njih.. i kolegicu je pitao 6 pitanja, da pokuša bar nešto izvući iz nje, ali nije išlo...i zato ju je rušio,..
da, na svakog drugačije djeluje to što on radi nešto sastrane, ali ipak, on te sluša, jer čim kažeš nešto krivo ispravlja te. nijedan profesor nije zadovoljan kad primjeti da je student učio po skripti, tako ni on, jer da su dovoljne skripte ne bi postojale knjige, i čim primjeti da je netko učio po skripti postavi pitanje kojeg tamo nema , da vidi koliko je stvarno učio,..pa nisam ja nista rekla za detalje...
ja sam samo rekla da po meni nije pristojno da on pise poruku dok netko odgovara, imas osjecaj da pricas zidu, glupo se osjecas (bar ja) i to se meni ne sviđa i da pita teze kad skuzi da je netko ucio po skripti! ali sto se tice ocjenjivanja ja sam prosla kod njega... ako znas prodes, ako ne znas rusi te i kraj price!
pa da, onda te namjerno pita nesto teze ali sve u svemu kad se slegnu dojmovi nije on cak ni los, ima puno gorih usmenih nego kod Gardasevica a na dvojke se covjek mora naviknut! tako da svi koji niste isli kod njega na usmeni nemojte se bojat jer ako naucite necete sigurno pasti!! pozzda, na svakog drugačije djeluje to što on radi nešto sastrane, ali ipak, on te sluša, jer čim kažeš nešto krivo ispravlja te. nijedan profesor nije zadovoljan kad primjeti da je student učio po skripti, tako ni on, jer da su dovoljne skripte ne bi postojale knjige, i čim primjeti da je netko učio po skripti postavi pitanje kojeg tamo nema , da vidi koliko je stvarno učio,..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.