AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

comrad

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
kolegice i kolege, pitanje za vas :happy: isao bih danas na konzultacije, pa ne znam jos kod koga bih isao...

naime, negdje sam procitao da se profesori mijenjaju sto se ispitivanja po abecedi tice...ako je prof. Gardacevic na roku od 18.07. ispitivao od slova A do K, prof. Podolnjak od L do Ž, znaci li to da ce za ovaj iduci rok prof. Podolnjak ispitivati od slova A do K?

inace, danas Podolnjak nece imati konzultacije zbog sprijecenosti...pise na katedri prava

maleenaa

ljudii ide ko sutra prijavit ustav?? ja nemrem ujutro nikak do grada jer radim..pa ak bi itko mogao molim vas prijavit umjesto mene!!! castim kavom haaha :) aj javite se na pm..hvala punooooo

ganesha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kolegice i kolege, pitanje za vas :happy: isao bih danas na konzultacije, pa ne znam jos kod koga bih isao...

naime, negdje sam procitao da se profesori mijenjaju sto se ispitivanja po abecedi tice...ako je prof. Gardacevic na roku od 18.07. ispitivao od slova A do K, prof. Podolnjak od L do Ž, znaci li to da ce za ovaj iduci rok prof. Podolnjak ispitivati od slova A do K?

inace, danas Podolnjak nece imati konzultacije zbog sprijecenosti...pise na katedri prava
da, u pravu si! na sljedećem roku prvi dio abecede bi trebao ispitivat prof. Podolnjak, a drugi dio prof. Gardašević..

nata

da vas pitam... :) da li prof. Podolnjak ispituje više po Ustavu?ako se itko sjeća kad je na predavanju jednom rekao koja su to pitanja...
ili ako netko zna koja su njegova najčešća pitanja...

hereja

ljudovi, jesu li objavljene nove izmene ustava u narodnim novinama ili se moze uciti po staroj literaturi?

Marianne

ljudovi, jesu li objavljene nove izmene ustava u narodnim novinama ili se moze uciti po staroj literaturi?
da, objavljene su, nn broj 77, pa i nema toliko promjena, al moras ih znat, kad su poceli pricat o izmjenama podolnjak je ispitivao koje promjene su najavljivali tak da mislim da ce pitat i koje su promjene. ja sam sve promjene unijela u ustav i isprintala ga. nikad ne znas.

anamarija5

da li trebamo ucit sve lekcije iz knjige ili ne??
ovo treba znati: poglavlja I, II/1, III, IV/2, V/1, 3-samo ustavni sud rh i pučki pravobranitelj i 4, VI/2 i 3, VII, VIII, IX, X/1 i XI
(to sam ja već pitala pa su mi potvrdili tu na forumu) :happy:

chubelina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da, objavljene su, nn broj 77, pa i nema toliko promjena, al moras ih znat, kad su poceli pricat o izmjenama podolnjak je ispitivao koje promjene su najavljivali tak da mislim da ce pitat i koje su promjene. ja sam sve promjene unijela u ustav i isprintala ga. nikad ne znas.
mozes li mi pojasniti stasi napravila..tocnoo!! da i ja napravim jer cu sad ic na ustav skoro... i di si to nasla

Marianne

mozes li mi pojasniti stasi napravila..tocnoo!! da i ja napravim jer cu sad ic na ustav skoro... i di si to nasla
otisla na stranicu narodnih novina--- Sluzbeni list, upises broj 76 (ja se ispricavam, mora da sam krivo vidjela, 76 je ne 77), godina 2010. i kad ti se otvori u pretrazi jedino sto je tamo navedeno su promjene ustava, otvoris taj dokument i onda slijedis sta pise tamo i mjenjas ili dopunjavas clanke u verziji ustava koju imas (ja sam svoju verziju skinula odavde---http://www.usud.hr/default.aspx?Show=ustav_republike_hrvatske&m1=13&m2=21&Lang=hr), kako pise u promjenama.

Tyna1989

...ja sam malo mutava...ako sam dobro shvatila gardašević se više bazira na teorijska pitanja,dok podolnjak na ustav...jel mi može to neko potvrdit il me ispravit ako sam u krivu...
e i čula sam da postoje eliminacijska pitanja,jel zna neko koja su pa da ih napiše ili di ih mogu naći...
...ja imam tisuću pitanja :p ...pa evo još jedno dali znate koji će profesor ispitivati od l-ž???hvala,hvala puno onom ko mi odgovori

Zločesta

...ja sam malo mutava...ako sam dobro shvatila gardašević se više bazira na teorijska pitanja,dok podolnjak na ustav...jel mi može to neko potvrdit il me ispravit ako sam u krivu...
e i čula sam da postoje eliminacijska pitanja,jel zna neko koja su pa da ih napiše ili di ih mogu naći...
...ja imam tisuću pitanja :p ...pa evo još jedno dali znate koji će profesor ispitivati od l-ž???hvala,hvala puno onom ko mi odgovori
hej e ovak ja sam u 4 mj bila kod podolnjaka i da manje više bazira se na ustav i mislim da bi bilo ok naučiti ustav i pročitati knjigu 2 puta i još iz knjige što misliš da bi bilo važno malo bolje pročitati :)))) da a što se tiče profesora kad koji ispituje mislim da je svaki drugi rok drugi prof, ja sam prezime na A i u 4mj sam bila kod pod. a drugi dio abecede je ispitivao gardašević. a u 6.mj je bilo obrnuto tako da sada u 7 je isto ko i u 4,mj, nadam se da sam ti pomogla i da me kužiš '??? pozzz

Tyna1989

hej e ovak ja sam u 4 mj bila kod podolnjaka i da manje više bazira se na ustav i mislim da bi bilo ok naučiti ustav i pročitati knjigu 2 puta i još iz knjige što misliš da bi bilo važno malo bolje pročitati :)))) da a što se tiče profesora kad koji ispituje mislim da je svaki drugi rok drugi prof, ja sam prezime na A i u 4mj sam bila kod pod. a drugi dio abecede je ispitivao gardašević. a u 6.mj je bilo obrnuto tako da sada u 7 je isto ko i u 4,mj, nadam se da sam ti pomogla i da me kužiš '??? pozzz

...kužim,kužim...nisam baš tak mutava:crazy::crazy:...znaći ja sam kod gardaševića...pa eto ništa...tnx.sretno na ispitu...:laughing:

ganesha

sjećam se da je ta Ana na jednom od rokova, dok je Podoljak ispitivao, ona je prolazila hodnikom, i pitala je da jel ima nešto da nije jasno, ako ima nekih problema nejasnoća sam nek pitamo... i mislim da ju je netko nešto pitao i ona je odgovorila...
što se meni učilo baš lijepo i simpatično od nje... pa mi možda i zbog toga nije ostavila dojam neke oštrokondže.. sretno svima koji su kod nje, možda vas ovo ohrabri malo :wink5:
ja sam preskočila prošli rok da budem kod Podolnjaka, i sad sam svejedno kod Gardaševića... :frustrating:

Zločesta

hej, ljudi koliko vidim zanima vas kak je kod ane, da ona je asistentica,nisam bila kod nje,nego nam je ona bila na predavanju pošto sam izvanredni,ja vas ne želim plašiti nego ću samo reći što je ona rekla sama kako ispituje,e ovak,rekla je da svakog po pol sata ispituje i da će izvući iz tebe sve što znaš, po tomu svemu kak sam shvatila ne mislim da je baš blaga, i još smo je pitali da jel ima nekih dijelova u ustavu koje malo manje trebamo znati,znači samo pročitati,a ona nama da mi trebamo znati svaki zarez u ustavu a kamoli ne neke rečenice koje kakti nisu za nas glavnije.i da ako ustav neznamo ko vodu piti nema prolaza,evo ako ovo netko čita od kolega koji su bili na predavanju ja ih molim da potvrde ovo što sam rekla..i meni je to glupo što po pol sata ispituje kak je rekla, , sretno

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks