sjećam se da je ta Ana na jednom od rokova, dok je Podoljak ispitivao, ona je prolazila hodnikom, i pitala je da jel ima nešto da nije jasno, ako ima nekih problema nejasnoća sam nek pitamo... i mislim da ju je netko nešto pitao i ona je odgovorila...
što se meni učilo baš lijepo i simpatično od nje... pa mi možda i zbog toga nije ostavila dojam neke oštrokondže.. sretno svima koji su kod nje, možda vas ovo ohrabri malo :wink5:
ja sam preskočila prošli rok da budem kod Podolnjaka, i sad sam svejedno kod Gardaševića... :frustrating:[/QUOTE
nemojte se bojati gardaševića, ja sam kod njega položila od prve, a nisam neka štreberica i nisam znala najbolje. jedno pitanje sam ostala šutjeti, jedno sam jedva na jedvite jade nešto natucala i onda me pitao ust.tužbu i dao mi 2.:laughing: On mi je bio najbolji ispitivač kod kojeg sam bila . Imao je abnormalno puno strpljenja i živaca. Kolege koji su bili samnom je rušio ali stvarno s razlogom... toliko im je pomagao, navodio ih na odg. na kraju ih je pitao takva banalna pitanja na koja bi mene bila sramota doć na ispit da ih neznam-tipa OVLASTI SABORA, ILI PREDSJEDNIKA itd. Nisu znali niti to... prema tome zaslužili su pad. Ali se fakat vidjelo da se trudi izvuči iz tebe bar mrvicu i da mu je stalo da prođeš. Mene su toliko svi isprepadali s njim da sam išla u takvom strahu na ispit, na kraju je to bilo jedno lijepo iskustvo. Svaka mu čast. Nemojte se bojati, nemojte vjerovati previše svakome sa foruma, i SRETNO !!!