khm...
jucer sam bila kod Podolnjaka...i sve one price o njemu za mene osobno padaju u vodu,lik mi je postavio JEDNO pitanje,nije mi ni dao priliku za drugo,nisam znala savrseno ali osnovne stvari sam rekla...i curi prije mene je rekao ,citiram :"Pa je... mu mater,kako mozete bit toliko nesposobni i ne mozete neke stvari logicki zakljuciti???" pa sad ja vas pitam,da li je to odnos navodno akademski obrazovanog covjeka prema studentu? lik je bio prepre zivcan,uopce nije slusao sto govorim i samo mi odjednom rekao van.ja onak,ajd bok!
tako da..prof.G rula!
A, što to cura nije znala i nije mogla logički zaključiti... Mislim sorry, al' fakat ima takvih nas studenata da čovjek već poludi kad mu praktički sve nacrtaš, stvar toliko jednostavna i banalna, a on i dalje niš' ne kuži i ne zna..., tako da moguće da je čovjeku puko film..., ali naravno da ga to ne opravdava, ne bi se baš tako trebao ponašati, nije to baš pedagoški..., al' šta ćeš..., nije to opet niti tako strašno bilo, nije da je ne znam što strašno opsovao, pa to je više k'o neka poštapalica...

:happy:, ah omaklo se čovjeku..., jer kažem STVARNO ima i nas studenata svakakvih, pa onda ako se prof.-u već u tom danu nakupilo sličnih, valjda čovjek poludi već... :laughing::laughing:
Inače čini mi se da je prof. Podolnjak sasvim ok i korektan iako nisam bila kod njega na ispitu, no čula sam i od drugih pozitivna iskustva! A, prof. Gardašaević kod kojeg sam položila jako je ugodan ispitivač, da ti vremena da razmisliš..., ne stvara napetu situaciju! E, sad sve vam je to individualno..., svatko ima različita iskustva... Nisu niti ispiti..., profesori uvijek 100% fer, al' šta ćeš... tako je to... :-/:frustrating: , uvijek treba i malo sreće... :happy: