evo izasao danas na ustavno pa da vam samo kazem dojmove - izaslo je na kraju od 90ak i vise prijavljenih , manje od pola njih. prof p je bio korektan, na samom pocetku cim je dosao je odmah rekao da je situacija takva da smo svi nazalost navalili bas na ovaj zadnji dan,da smo mogli i trebali prije doci i da ce malo brze morati pitati jer jednostavno nema vremena zbog mnogih drugih obaveza. u pocetku je i bio malo nervozan jer stvarno ljudi nisu znali osnovne stvari i jako malo ih je prolazilo. nakon tog prvog vala jednostavno je poceo bas pustati ekipu koliko mu je mislim bilo zao svih nas tuntleka i to sve, kasnije je mislim skoro svatko prosao, pitao je zaista lagana i osnovna pitanja.
pitanja koja mi je postavio su bila šta ustav kaže o sazivu sabora i šta su to uredbe na temelju zakonske ovlasti,eto. zaista, kako je i sam prof rekao, banalna pitanja.
preporuka svima da iskoristite to sto ce prof p biti i na roku odmah sad u 11.mj mislim i prodite to, zaista nije tesko.ne pita u detalje, naucite osnove, ponavljajte tu po pitanjima, citajte ustav i to je to...
sretno svima,bokšić