DA ali moraš jako dobro naučiti jedna kriva riječ ruše tePozdrav, jel dovoljno da ucimo po skriptama I pročitamo ustav?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
DA ali moraš jako dobro naučiti jedna kriva riječ ruše tePozdrav, jel dovoljno da ucimo po skriptama I pročitamo ustav?
Pa to nije bas tak. Sve ovisi i o profesoru kojeg dobis, npr. ja sam prosla kod Gardasevica i nije me rusio unatoc iako sam odgovarala svojim rijecima.DA ali moraš jako dobro naučiti jedna kriva riječ ruše te
HvalaDA ali moraš jako dobro naučiti jedna kriva riječ ruše te
Za profu horvat sam čula da ruši kad je loše rapoložena , gradašević mene i ostale je rušio sad u 7 mj mislim da su po priči samo pravnici prošli a smerdel isto ništa pozitivno na njega mislim ruši na jednoj riječi .Hvala![]()
Nadam se da ces u budućnosti imati više sreće, a što se tiče mene ja se nadam da će biti dobro raspoloženi i da cu riješiti to u 9. mjesecuZa profu horvat sam čula da ruši kad je loše rapoložena , gradašević mene i ostale je rušio sad u 7 mj mislim da su po priči samo pravnici prošli a smerdel isto ništa pozitivno na njega mislim ruši na jednoj riječi .
Ali svatko ima drugačija iskustva .
Ja ima loša .
Ja sam ucila oko7 dana i bilo je dovoljno ali sam se samo posvetila ustavu, nije tezak predmet za ucit tako da etoJel za ucenje ovog predmeta dosta nekih desetak dana? S obzirom da ucim jos jedan predmet pa ne znam koliko mi vremena treba za ustav
Odlicno, super. Hvala koliko sati si ga ucila dnevno?Ja sam ucila oko7 dana i bilo je dovoljno ali sam se samo posvetila ustavu, nije tezak predmet za ucit tako da eto
To ti ne mogu reci tocno jer je meni svaki dan drugacije haha, ali otprilike 7/8hOdlicno, super. Hvala koliko sati si ga ucila dnevno?
To ti ne mogu reci tocno jer je meni svaki dan drugacije haha, ali otprilike 7/8h
ja sam to učila mjesec dana po 4 h
Dosad je bilo samo usmenoPozdrav!
molim Vas info da li polažemo i pismeni i usmeni ili samo usmeni?
Lp
Mene istoPozdrav,
Zanima me kako vam prolaze usmeni. Da li su previše strogi?
Lp
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.