Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pa dobro tko je tu više lud ? Ne znam više što bi mislila prvo kaze da pa onda ne....hoće tko od ponavljaca ići ???poslala sam mail profesorici Marčetić s pitanjem dali ponavljaci smiju na kolovij i odgovorila mi je ne, samo oni koji prvi put upisuju predmet
zašto su izvanredni dužni biti na predavanjima, a što ako ne mogu i taj dan rade?Slušački kolokvij iz predmeta Upravljanje ljudskim potencijalima i osnove službeničkog prava održat će se 30.4.2015. i obuhvaća sljedeću ispitnu literaturu:
1. Marčetić, Gordana (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi, Zagreb, Društveno veleučilište u Zagrebu, stranice: 43-182.
2. Marčetić, Gordana (2007) Javni službenici i tranzicija, Zagreb. Društveno veleučilište i Konrad Adenauer Stiftung, Zagreb, stranice: 119-146.
3. Zakon o državnim službenicima, NN 49/12-pročišćeni tekst, članci: 1-37.
Kolokviju mogu pristupiti samo redoviti i izvanredni studenti koji pohađaju predavanja. Redoviti studenti imaju pravo izostati s jednog
predavanja.
Izvanredni studenti su dužni biti na sva tri predavanja za izvanredne studente koja će se održati 12.3., 13.3. i 16.3. i na kojima će biti evidentirani.
Drugi dio ispitnog gradiva (II. kolokvij) studenti mogu polagati na jednom od ljetnih rokova po slobodnom odabiru. Ne postoji mogućnost ponavljanja kolokvija.
i koji je drugi dio ispitnog gradiva ? Mislim da mlada asistentica nije baš potpuna u davanju informacijazašto su izvanredni dužni biti na predavanjima, a što ako ne mogu i taj dan rade?
Iskreno jedva čekam to predavanje, baš me interesira . Praksa je praksa, a teorija je teorija. Pa obzirom da je mlađa asistentica pretpostavljala sam da će napisati koja je literatura za prvi a koja za drugi, ali bože moj budemo se već snašli.a dužni su zato što profesorica to traži
a ovo drugo pitanje ne razumijem. na webu imaš popis literature za ispit i za 1. kolokvij pa logično ono što nije u 1. kolokviju jest gradivo drugog dijela
D IX I. katU kojoj je dvorani predavanje za izvanredne, ne mogu na stranice fak-a da vidim...![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.