AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

GEORGE C

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Prošla sam ULJP učeći po skripti za I. i II. kolokvij + ZDS - pitanja nisu izlazila niti na pismenom niti na usmenom izvan tih okvira ali ako se uzme u obzir da se zbilja zna sve što piše u njima. Na pismenom se ionako nema vremena za ikakve dubioze i eseje ... sretno svima s ovim ...

jelka21

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prošla sam ULJP učeći po skripti za I. i II. kolokvij + ZDS - pitanja nisu izlazila niti na pismenom niti na usmenom izvan tih okvira ali ako se uzme u obzir da se zbilja zna sve što piše u njima. Na pismenom se ionako nema vremena za ikakve dubioze i eseje ... sretno svima s ovim ...
to si sad na ovom roku? koliko ti je vremenski otprilike trebalo? kakav je bio usmeni?

žorž

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
dal zna netko koji dijelovi skripata po kolokvijima 1 i2 se uce za prvi kolokvij posto je nesto izmijenjena literatura

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Evo,da i ja podijelim svoje iskustvo sa Uljp-om!
Prošla sam kod prof.Tea,i stvarno je prof.korektan i ugodna je atmosfera-pitanja su bila strategijski model uljp-a,usporedba sa menadžerskim,radna ocjena za što se koristi,kolega je imao pitanja-prosudbeni i razvojni model ocjenjivanja,strategijsko uljp...eto,svima ostalima i budućima koji će se uhvatiti u koštac sa ovim čudom-želim sreću! :)

fakin

Super Moderator
skripta i zakon za 1. kolokvij su poslani na mail uredništva pa eto neka što prije oni to objave u skriptarnici jer je još 10 dana do kolokvija

raznolikost

Svaka čsat Fakin!
Znači, samo se pojavimo na kolokviju i ako padnemo, ne računa nam se kao izlazak odnosno pad na redovnom roku?

pravnik5

Dragi kolege, molila bih vas za iskren savjet ( one koji su polozili ovaj predmet)
koliko vremenski treba da se prodje ovaj predmet ucenja? planiram to i rsp ostaviti za jesen,hocu li stici to oboje u 2 mjeseca? Jako bih cijenila vasa misljenja, hvala

sufi

Ovisno odstatka zivota al brijem uljp ti treba tri tj.da bi se bilo ziher da se je gradivo proslo. Ok ima slucajeva da se prođe po skriptama s dva tj rada..al ajde uzmimo tri tj. A radno..mjesec minimalno vecini ekipe. Ajd bas javi u jesen kak je proslo sve ;) uljp i radno hm..zanimljiva kombinacija :)

mape5

Super Moderator
ULJP - kad sve zbrojim, pa mjesec dana, radeći knjigu, pa skriptice za ponavljanje
radno - dugo treba da se pročitaju svi zakoni i knjigice.

uzeti u obzir da radim i da dnevno mogu raditi 1-2 sata, a vikend malo više

ako se ne radi pa se ima vremena i zavisno koliko dobro pamtite, može se svaki predmet naučiti za mjesec dana, tada bi mogla pasti i veća ocjena od dvojke :)

Sve u svemu, treba mjesec dana.... bar meni i onda padnem i tako "repeptitio psmataer studiorum" :D

Darijana

Pa ljudi moji što je ovo kako ste vi uspjeli naučiti ili kako uspjevate? Ja ću ispaliti na živce od ovog! Ne ide u glavu ni s razumijevanjem a bome ni napamet :(

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks