Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Dal to vrijedi i za izvanredne studente?Danas je prof. rekla da ovi sto su polozili prvi kolokvij moraju dolaziti na sva predavanja do kraja, da bi mogli izaci na drugi. Danas smo se npr. potpisali. Pa eto, ako niste znali, obavezna su..
![]()
E to ne znam... S obzirom na to da su izv. svoja odradili... Pitaj mailomDal to vrijedi i za izvanredne studente?
Ok, hvala.Romea
E to ne znam... S obzirom na to da su izv. svoja odradili... Pitaj mailom![]()
HvalaNe znam koliko je napisano u skripti o uredbi, ali skini si ju s neta i uci iz nje jer tog ima stvarno malo, znaci 3 stranice sveukupno.. Imas članke od 1 do 6, 11 i 17, treba ti 10 minuta da to naučiš
Tnx. JesamJe. OUP si riješila?![]()
U skripti bi trebala biti najčešće zastupljena pitanja iz zakona na ispitima...Ja ću ipak proučiti i zakonAko smo prošli prvi kolokvij, znaci trebamo za ovaj 'drugi' kolokvij/ rok samo uredbu? Ne treba onaj zakon o državnim skuzbenicima? Jer ga vidim u ovoj skripti za drugi kolokvij? Hvala
Ako smo prošli prvi kolokvij, znaci trebamo za ovaj 'drugi' kolokvij/ rok samo uredbu? Ne treba onaj zakon o državnim skuzbenicima? Jer ga vidim u ovoj skripti za drugi kolokvij? Hvala
Metode i instrumenti uljp a u javnoj upravi - to su one tvrde i meke metode u skripti za 2 kolokvij 1 str.Pozdrav! Moze pomoć
Metode i instrumenti uljup u javnoj upravi? Faktori koji utječu na uljup? Fun definicija javnih službenika i kako je definirana u našem zakonodavstvu? Priprema i donošenje plana prijema u Drž. službu?
Idem prvi put pa ne znam kad je obično ispit, rezultati koliko se dugo piše....
Hvala vam
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.