Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
krivo si napisala ovo boldanoZa one koji nisu bili danas na predavanju- kolokvij je 30.4. ,to je prvi pismeni kolokvij, a drugi dio je usmeni i on se polaže tako sto se prijavi ispit u ljetnom semestru i odgovara se samo drugi dio gradiva ako ste uspjesno polozili prvi dio.
Redovni moraju ici na predavanja za redovne ako zele ici na kolokvij,a izvanredni MORAJU ici na izvanredna predavanja 3 dana sljedeci tjedan,potpisuje se.
Profesorica danas nije spomenula koji dio ulazi u prvi kolokvij,a koji u drugi, ili ja nisam cula?
Stvarno? pa onda nas je pola skuzilo pogresno jer smo svi komentirali kako je to super, da ce nam biti lakse. I jedna cura je spomenula da je bolje nego prosle godine, znaci da je ipak isto kao i prosle godine :/ steta..krivo si napisala ovo boldano
drugi dio je pismeni pa ko njega prođe ide na usmeni gdje odgovara samo taj drugi dio.
Pozz kolege znači da utvrdim jesam dobro shvatila ja sam ove godine ponovo upisala uljp i nisam izlazila na ispit do sada i ako sad idem na predavanja mogu na kolokvij? I kad bi bila točno predavanja? Zahvaljujempozdrav.ja sam pitao prof.marcetic za polaganje nako predavanja,rekla je da mogu izaci na kolokvij izvanredni studenti koji izadju na predavanja iz uljp i potpisu se,to je 3 dana za izvanredne,predavanja za redovite se ne uzimaju u obzir,mogu izaci i oni koji su padali ali ako nisu bili na komisiji ili im nije komisijski,prof.je bilo bitno da nije puno takvih studenata,bili smo na predavanju za redovite jedna gospodja i ja s takvim slucajem
predavanja za izvanredne su slijedeći tjedan, 12,13,16, imaš na stranicama faksaPozz kolege znači da utvrdim jesam dobro shvatila ja sam ove godine ponovo upisala uljp i nisam izlazila na ispit do sada i ako sad idem na predavanja mogu na kolokvij? I kad bi bila točno predavanja? Zahvaljujem
Ok hvala ti .predavanja za izvanredne su slijedeći tjedan, 12,13,16, imaš na stranicama faksa
Hvala na infopozdrav.ja sam ponavljač i izlazim treći puta na ispit ,mogu na kolokvij.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.