AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

Rekla je da ce bit objavljeno na stranici katedre

fakin

Super Moderator

Za one koji nisu bili danas na predavanju- kolokvij je 30.4. ,to je prvi pismeni kolokvij, a drugi dio je usmeni i on se polaže tako sto se prijavi ispit u ljetnom semestru i odgovara se samo drugi dio gradiva ako ste uspjesno polozili prvi dio.
Redovni moraju ici na predavanja za redovne ako zele ici na kolokvij,a izvanredni MORAJU ici na izvanredna predavanja 3 dana sljedeci tjedan,potpisuje se.
Profesorica danas nije spomenula koji dio ulazi u prvi kolokvij,a koji u drugi, ili ja nisam cula?
krivo si napisala ovo boldano

drugi dio je pismeni pa ko njega prođe ide na usmeni gdje odgovara samo taj drugi dio.

Zeljaa

krivo si napisala ovo boldano

drugi dio je pismeni pa ko njega prođe ide na usmeni gdje odgovara samo taj drugi dio.
Stvarno? pa onda nas je pola skuzilo pogresno jer smo svi komentirali kako je to super, da ce nam biti lakse. I jedna cura je spomenula da je bolje nego prosle godine, znaci da je ipak isto kao i prosle godine :/ steta..

fakin

Super Moderator

krivo ste shvatili jer je i rekla tako. 30.4. prvi kolokvij, tko prođe bira rok na ljetnom ispitnom roku gdje piše samo drugi dio gradiva i ako i to prođe onda odgovara usmeni samo drugi dio.

goga

Da li je možda bilo spomenuto što vezano za izvanredne koji su ponovno upisali, da li oni imaju pravo izlaska na kolokvij?

fakin

Super Moderator

i redovni i izvanredni imaju pravo izaska na kolokvij samo oni koji su prvi put upisali ovaj predmet.

sufi

evo da i ja dodam verziju o kolokviju koju su meni rekli danas,a toliko mi je predobra da se ne usudim sanjat..Navodno mogu izaci na kolokvij ponavljaci koji nisu izlazili do sad na taj ispit. Pa molim kolegu koji je pitao prof Marcetic poslije pred. o uvjetima kolokviranja,ako cita forum..nek nekima srusi snove ;)

žorž

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

pozdrav.ja sam pitao prof.marcetic za polaganje nako predavanja,rekla je da mogu izaci na kolokvij izvanredni studenti koji izadju na predavanja iz uljp i potpisu se,to je 3 dana za izvanredne,predavanja za redovite se ne uzimaju u obzir,mogu izaci i oni koji su padali ali ako nisu bili na komisiji ili im nije komisijski,prof.je bilo bitno da nije puno takvih studenata,bili smo na predavanju za redovite jedna gospodja i ja s takvim slucajem

sufi

Hvala ti do neba kolega ;) i ja sam jedna od navedenih i bilo me strah sanjati o toj mogucnosti jer do sad se prof.opirala toj mogucnosti da ponavljaci mogu kolokvirat ako do sad nisu polagali taj kolegij.
I hvala mape5 na svim info o ucenju, zaboravih to spomenuti u predhodnu postu..bas si kolegijalna..i to uvijek,na svaki post..i od pomoci s informacijama.

Darijana

pozdrav.ja sam pitao prof.marcetic za polaganje nako predavanja,rekla je da mogu izaci na kolokvij izvanredni studenti koji izadju na predavanja iz uljp i potpisu se,to je 3 dana za izvanredne,predavanja za redovite se ne uzimaju u obzir,mogu izaci i oni koji su padali ali ako nisu bili na komisiji ili im nije komisijski,prof.je bilo bitno da nije puno takvih studenata,bili smo na predavanju za redovite jedna gospodja i ja s takvim slucajem
Pozz kolege znači da utvrdim jesam dobro shvatila ja sam ove godine ponovo upisala uljp i nisam izlazila na ispit do sada i ako sad idem na predavanja mogu na kolokvij? I kad bi bila točno predavanja? Zahvaljujem

kristinac

Pozz kolege znači da utvrdim jesam dobro shvatila ja sam ove godine ponovo upisala uljp i nisam izlazila na ispit do sada i ako sad idem na predavanja mogu na kolokvij? I kad bi bila točno predavanja? Zahvaljujem
predavanja za izvanredne su slijedeći tjedan, 12,13,16, imaš na stranicama faksa

Josipa1980

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može li mi tko reći što sa poglavljem 264-298 str. komparativni prikazi V.B. i ostali.. vidim da je to u nekim skriptama preskočeno? a obv.literatura je od 43-311 str.
Hvala!

mape5

Super Moderator
hvala sufi :) trebamo biti jedni drugima podrška. Na ovom faksu ima jako puno literature koju moramo pročitati. Svako ima svoj način učenja. Ali nemojte učiti samo iz skripti. Radite si svoje bilješke. Nemam ništa protiv tuđih skripti, koje i sama koristim, ali glavna mi je službena literatura.

i ovo je fakat super ako su omogućili pisanje kolokvija i ponavljačima, koji su više puta upisali taj predmet i koji su više puta izlazili na ispit. Jer kad sam ja izlazila na kolokvij prošle godine, pala sam na prvom kolokviju (falio mi je jedan bod 7/4 nule) nisam više imala mogućnosti polaganja kroz kolokvije. Al sam ga zato sad rješila iz 5. puta i lalalalalalal :)

goga

Slušački kolokvij iz predmeta Upravljanje ljudskim potencijalima i osnove službeničkog prava održat će se 30.4.2015. i obuhvaća sljedeću ispitnu literaturu:
1. Marčetić, Gordana (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi, Zagreb, Društveno veleučilište u Zagrebu, stranice: 43-182.
2. Marčetić, Gordana (2007) Javni službenici i tranzicija, Zagreb. Društveno veleučilište i Konrad Adenauer Stiftung, Zagreb, stranice: 119-146.
3. Zakon o državnim službenicima, NN 49/12-pročišćeni tekst, članci: 1-37.

Kolokviju mogu pristupiti samo redoviti i izvanredni studenti koji pohađaju predavanja. Redoviti studenti imaju pravo izostati s jednog
predavanja.
Izvanredni studenti su dužni biti na sva tri predavanja za izvanredne studente koja će se održati 12.3., 13.3. i 16.3. i na kojima će biti evidentirani.

Drugi dio ispitnog gradiva (II. kolokvij) studenti mogu polagati na jednom od ljetnih rokova po slobodnom odabiru. Ne postoji mogućnost ponavljanja kolokvija.

fakin

Super Moderator
kakav je to slušački kolokvij? :wtf:

a našao sam na njihovoj katedri ovo objašnjenje:

Slušački kolokvij je test znanja s otvorenim odgovorima poluesejskog tipa. Sastoji se od 5 grupa pitanja s 2 potpitanja, a odgovor na svako potpitanje boduje se sa 2, 1 ili 0 bodova. Za pozitivan test potrebno je sakupiti najmanje 8 bodova (8/20) i imati najmanje 6 točnih odgovora (6/10), što znači da je student na najmanje 6 pitanja dobio 1 ili 2 boda.

ali uopće ne znam što im taj termin slušački znači. jedino ako im to ne znači da se obavezno mora dolaziti na predavanja (slušati), ali to se ionako podrazumijeva

sufi

I ja mislim da ce pitanja biti "wow" jer negdje mora biti kvaka...i mislim da ove god tko polozi taj slusacki (ides!!)
kolokvij zaista ce zasluzit. Meni je ova katedra predobra ;) ...slusacki kolokvij...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks