Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dosla je asistentica i prozvala nas i jos nam je drzala predavanjeImam pitanje za izvanredne studente je li netko dosao danas od asistenata poslje predavanja gospode iz minstarstva vezano za potpise ???
znaci nije bio pametan potez oticdosla je asistentica i prozvala nas i jos nam je drzala predavanje
Gđa. iz Ministarstva uprave Sanda Pipunić je održala predavanje od 17-19,30 sati, te nije prozivala, ali je po završetku predavanja došla asist. Manojlović i rekla da ostanemo još malo, jer će ona održati nastavno predavanje i popisati prisutne studente. Tako da je predavanje završilo negdje oko 20,30 sati.I izvanredni moraju na predavanja ako žele na kolokvij 15.5. i to samo oni koji su prvi put upisali ULJP. Bila sam 13. i 14.3. na predavanjima, s time što je 14.3. predavala gđa. iz Min. uprave i nije prozivala, ali danas je treći dan predavanja i sigurno će prozivati.
nakon te gospođe iz Ministarstva uprave, došla je asistentica, prozvala nas i održala predavanje.I izvanredni moraju na predavanja ako žele na kolokvij 15.5. i to samo oni koji su prvi put upisali ULJP. Bila sam 13. i 14.3. na predavanjima, s time što je 14.3. predavala gđa. iz Min. uprave i nije prozivala, ali danas je treći dan predavanja i sigurno će prozivati.
Sad sam vidjela poruku da ti se javimo mi sa specijalističkog. Nemam dovoljan broj poruka po pravilima foruma da ti se javim u inbox.. Bila sam na dva predavanja ULJP za izvanredne, na treće nisam mogla ići zbog posla pa ću morati u svibnju na dva predavanja za redovne koja mi je odredila prof. Marčetić kako bi mogla 15.5. izaći na kolokvij.Zar i izvanredni moraju skupljati potpise za ovaj predmet?? Meni je inače ovo razlikovni, pa ako ima još nekog sa specijalističkog, a da mu je ostao ovaj razlikovni predmet molim da mi se javi u inbox. Hvala
postoji li neka dobra duša da usporedi to sa skriptom za 1. i 2 kolokvij? spada li isto gradivo?info vezan za kolokvij 15.5.:
I. kolokvij će se održati 15.5. u terminu predavanja za redovne studente.
Literatura za kolokvij je sljedeća:
I. kolokvij
(1) Marčetić, G. (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj
upravi. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu, str. 43-117.
(2) Marčetić, G. (2005) Javni službenici i tranzicija. Zagreb: Društveno
veleučilište u Zagrebu i Konrad Adenauer Stiftung. Stranice: 119-157.
Propisi:
Zakon o državnim službenicima, NN 49/12
Uredba o klasifikaciji radnih mjesta u državnoj službi, NN 77/07, 13/08,
81/08 (čl. 1-6, 11, 17)
II. kolokvij
(1) Marčetić, G. (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj
upravi. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu, str. 119-311.
ne znam ni ja koja im je to fora ali dođemo u 10Pozdrav, kad je na kraju sutra ispit ? piše na studomatu od 10-13 sati.. kad da dođemo...hvala..
Oprosti,jel znaš da li su rezultati pismenog objavljeni ? hvala puno1)b) odnos javnih službenika prema građanima kroz povijest
5)b) prestanak državne službe po sili zakona
5)a) prestanak državne službe i kojim aktom se donosi
1)a) usporedi državne službenike kao nositelje vlasti sa drž.službenicima kao nositeljima društvene funkcije
4)a) kako se plaća određuje u karijernom sustavu a kako u sustavu radnih mjesta
4)b) problem plaće temeljene na radnom izvršenju (PTRI)
3)b) objasni podražavajuću komunikaciju
3)a) objasni kratke skupove/sastanke kao oblik komunikacije i njegove prednosti
2)a) usporedi administrativni model sa integralnim modelom
2)b) funkcije ULJP-a u javnoj upravi
-ovo su otprilike pitanja koja su bila na današnjem pismenom ispitu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.