AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

IVANA1102

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

Jel zna tko odgovor ili di se nalazi u knjizi kako se komunikacija razvijala kroz povijest i homogena/heterogena- na sta se to odnosi...molim hitno pomoć...sutra je usmeni...kakva je marčetićka?? sta najvise voli pitati??

mape5

Super Moderator

Zašto misliš da je nekom profesoru važno iz čega studenti uče, dok je a+b=c i u skripti i u knjizi prema kojoj je rađena?
moram komentirati...

iz nekog nepoznatog razloga su alergični na skripte. :shock: Na jednom od ispita iz Nauke je Lalić prozujala hodnikom :disgusted: i svi su naravno držali skripte u rukama, pred ispit je je rekla neka nikako ne učimo iz skripti. OK, ali zašto?
Mene je neki dan prof Širola opomenula da ne učim iz skripte... halo, cijelu knjigu sam sažvakala -skripta mi služi da čitam na putu s posla doma - imam čvrste dokaze :D

Ali, veliko ali... naletila sam na jednu skriptu iz OUP na FB i ta je imala nekoliko grešaka s tim da je jedna bila ono, katastrofalna oko pravomoćnosti - falila je rječica NE i cijeli kontekst je prešel vrit i da sam ja profesor sve bi skripte spalila ko vještice :euforija: ali... ko voli neka izvoli ... ima ovdje par mojih skripti pa se služite njima hehehheh

ZAKLJUČAK : neka svako uči kako mu paše, nek čita tuđe skripte i nek izlazi na ispite i prođe ih,neka čitamo knjige i pišemo svoje skripte i nek prođemo na ispitu, koristimo se tuđim skriptama, ispravljamo i dopunjavamo ih na temelju knjiga pa prošli na ispitima - SRETNO SVIMA NA ISPITMA

IVANA1102

prosla danas kod marceticke...pitala me strategisjki uljp, odbor za sluzbu i ucecu organizaciju...ucecu org nisam znala i trojkica u indexu...fenomenalna profesorica, izvlaci dvojku iz tebe kao luda...samo da te ne rusi...uglavnom trojka je tu i zbogom druga godina zauvijek...weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mape5

Super Moderator

prosla danas kod marceticke...pitala me strategisjki uljp, odbor za sluzbu i ucecu organizaciju...ucecu org nisam znala i trojkica u indexu...fenomenalna profesorica, izvlaci dvojku iz tebe kao luda...samo da te ne rusi...uglavnom trojka je tu i zbogom druga godina zauvijek...weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bravo... bravo ;) tak ću i ja kad narastem :razz:

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

jel mi moze netko napisat do kojih naslova trebamo ucit za prvi kolokvij? posto ne mogu trenutno po knjige u zg

morena

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

ako se polože oba kolokvija--jel imamo onda usmeni ili može mo prihvatit ocjenu?

ana22

ako se polože oba kolokvija--jel imamo onda usmeni ili može mo prihvatit ocjenu?

imaš usmeni, ali odgovaraš samo drugi dio.

Coda

Za prvi kolokvi 15.05 spada
1.Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi - 43-117 str.
2. Javni sluzbenici u tranziciji 119-157
propisi
Zakon o drz. sluzb. NN49/12
uredba o klasifikaciji radnih mjesta u drz. sluzbi NN77/07, 13/08, 81/08 (cl. 1-6, 11, 17)

a tko ce po skripti ponavljati ili ju jos nadopuniti je sljedece;
1. skripta za prvi kolokvij
a) od 1-11 str (odnosno od 1. pitanja do zakljucno sa 29-im pitanjem)
b) od 20- 30 str. (odnosno od 55. pitanja do kraja skripte)

2. i iz skripte za drugi kolokvij potrebno je uciti od stranice 26-37 jer to su zakoni

kristinac

Pa i bolje im je, glede zakona koji se uopće tamo gdje bi trebali ne primjenjuju...tako da po meni osobno važno je znati konkretne stvari što će ti trebati u životu da se možeš snaći bez odvjetnika (pisanje žalbe, upravni postupak, odbor za državnu službu)...

nogalo007

propisi
uredba o klasifikaciji radnih mjesta u drz. sluzbi NN77/07, 13/08, 81/08 (cl. 1-6, 11, 17)

2. i iz skripte za drugi kolokvij potrebno je uciti od stranice 26-37 jer to su zakoni

A onaj dio iz prve skripte od 12-19 str ne treba za 1. kolokvij?

sufi

Nije mi jasno te 2 skripte za kolokvije,jesu li to najcesca pitanja unutra ili kaj. Jer ja ne mogu kolokvirati i savjetovali mi neki kolege da ucim po knjizi za ispit jer je veca sansa da cu tak proci. Nemam uopce jos uvid u gradivo,procitala uđb.i potonula laganini. Od kuda poceti? Moze li mi te skripte za kol.biti orjentir na kaj posebno obratit paznju..ajde pls vi koji ste to zglihali sada na roku.par rijeci kako krenuti..svaki savjet dobrodosao ;-) fala ljudi!

IVANA1102

Nije mi jasno te 2 skripte za kolokvije,jesu li to najcesca pitanja unutra ili kaj. Jer ja ne mogu kolokvirati i savjetovali mi neki kolege da ucim po knjizi za ispit jer je veca sansa da cu tak proci. Nemam uopce jos uvid u gradivo,procitala uđb.i potonula laganini. Od kuda poceti? Moze li mi te skripte za kol.biti orjentir na kaj posebno obratit paznju..ajde pls vi koji ste to zglihali sada na roku.par rijeci kako krenuti..svaki savjet dobrodosao ;-) fala ljudi!
Moj ti je savjet uciti po knjizi...cini se da je ima puno ali nije tako...ja sam ucila po njoj i zakon po onim pitanjima iz te dvije skripte. Gradivo nije toliko tesko kad se uspijes natjerati kvalitetno procitati dva -tri puta jer stvari zvuce jasnije...ja sam uzela knjigu,podcrtala ono sto mi se cinilo bitnim i onda jos malo skratila dok sam pisala sebi skriptu...

ana22

ja mislim da je skripta super, treba malo usporedit s knjigom i dodat neke sitnice, ali u pravilu je odlična.

Ina18

propisi

a o kojoj se tocno skripti radi?

nogalo007

ULJP skripta za I. i II. kolokvij. To ti je ona koja se nalazi na samom vrhu popisa svih skripti ;)

sunshine01

Eee ljudi da li strategijsko upravljanje ljudski potencijalima,timski rad i
komunikacije spada u 1. kolokvij?

Ina18

A onaj dio iz prve skripte od 12-19 str ne treba za 1. kolokvij?
mene isto zanima , koliko je to sigurno da ne treba taj dio ? da li je netko mozda usporedio knjigu i skriptu , sto treba , a sto ne za kolokvij?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks