Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo
Zašto misliš da je nekom profesoru važno iz čega studenti uče, dok je a+b=c i u skripti i u knjizi prema kojoj je rađena?
moram komentirati...
iz nekog nepoznatog razloga su alergični na skripte. :shock: Na jednom od ispita iz Nauke je Lalić prozujala hodnikom :disgusted: i svi su naravno držali skripte u rukama, pred ispit je je rekla neka nikako ne učimo iz skripti. OK, ali zašto?
Mene je neki dan prof Širola opomenula da ne učim iz skripte... halo, cijelu knjigu sam sažvakala -skripta mi služi da čitam na putu s posla doma - imam čvrste dokaze
Ali, veliko ali... naletila sam na jednu skriptu iz OUP na FB i ta je imala nekoliko grešaka s tim da je jedna bila ono, katastrofalna oko pravomoćnosti - falila je rječica NE i cijeli kontekst je prešel vrit i da sam ja profesor sve bi skripte spalila ko vještice :euforija: ali... ko voli neka izvoli ... ima ovdje par mojih skripti pa se služite njima hehehheh
ZAKLJUČAK : neka svako uči kako mu paše, nek čita tuđe skripte i nek izlazi na ispite i prođe ih,neka čitamo knjige i pišemo svoje skripte i nek prođemo na ispitu, koristimo se tuđim skriptama, ispravljamo i dopunjavamo ih na temelju knjiga pa prošli na ispitima - SRETNO SVIMA NA ISPITMA