I. kolokvij će se održati 15.5. u 10h u Gundulićevoj 10, dvorana 9 (termin predavanja za redovne studente).U koliko sati je kolokvij i gdje?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I. kolokvij će se održati 15.5. u 10h u Gundulićevoj 10, dvorana 9 (termin predavanja za redovne studente).U koliko sati je kolokvij i gdje?
treba cijeli zakon. prema popisu literature u 2. kolokviju je samo knjiga uljp u javnoj upravi pa nekom logikom onda treba cijeli zakon za prviZnači sad za kolokvij ne treba znati cijeli zakon o drž. službenicima? A da li znate hoće li biti pitanja iz one uredbe o klasifikaciji radnih mjesta u drž. službi? Hvala
I još jedno pitanjce za definiciju javnog službenika, di je najtočnija definicija jer sam gledala po knjizi ima organizacijska i funkcionalna i ona iz zakona? Još jednom hvala
Da mene zanima dal se može uljp naučiti iz skripte + ZODS za prolaz? i kolko vam je vremenski trebalo za naučiti?
da, http://www.zakon.hr/z/108/Zakon-o-državnim-službenicimaMože li mi tko staviti link za ZODS NN 49/12 (to pise da treba za prvi kolokvij jel tako?)
drugi kolokvij ti je na bilo kojem ljetnom rokuMene sad zanima s ozbirom da sam prošao, jel drugi kolokvij na prvom ljetnom roku ili kako to ide?
Koliko se sjecam...Ljudi, ako prođemo oba kolokvija, imamo usmeni i na usmenom odg. sve ili? Jer ako je tako, onda mi ovi kolokviji ne znače previše. :S
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.