AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

frankie.sh

Lažljivac
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

A iz cega ste ucili? S obzirom da su sad malo zeznutija pitanja ne znam da li se mogu pouzdati u skriptu...
iz ove nove skripte po pitanjima što je. svih tih pitanja ima tamo samo što meni nisu bila bitna pa sad kažem da su zeznutija

Balerinica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Da ispravim, bio je sustav radnih mjesta, a ne karijerni sustav.
Rezultati su do 20h?

cimiii

tko zna odgovor na 9...
Sustavi radnih mjesta počinju davati veću ulogu središnjim tijelima za ULJP, te imaju više centralizirane sustave upravljanja za vodeće osoblje nego prije, a karijerni sustavi povećavaju broj radnih mjesta na koja se dolazi putem natječaja i prenose ovlasti za ULJP na razinu ministarstava i niže hijerarhijske razine :D

miška

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Dal netko zna da li je Teo ikada dozvolio usmeni ako se došao vidjeti ispit i falio npr. 1 bod do prolaza?

frankie.sh

Lažljivac

Dal netko zna da li je Teo ikada dozvolio usmeni ako se došao vidjeti ispit i falio npr. 1 bod do prolaza?
ne. iako je prošli rok prof marčetić pitala kolegu koji je imao 7 bodova i 4 nule. al za Tea nismo nešto tako čuli

tina22

Ima koja skripta koju bi preporučili?
hvala!

mayalay

Oprostite možete li mi reći koja je to točno skripta i dali je dovoljna za prolaz ... ne mou se snaći u svim ovim navedenim literaturama i ne znam gdje da ih nabavim pa bi mi ovo uvelike olakšalo :)

mayalay

Da, ponovimo: najnovija. Nanovija je ona koje u samome vrhu unutar rubrike nekog predmeta u Skriptarnici.
Ja sam zapravo postavila pitanje na jedan drugi post gdje nije pisalo najnovija skripta, ali vjerojatno se radi o istoj inače vjerujem da bih znala da je to ona koja je na samome vrhu ;)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

Ja sam zapravo postavila pitanje na jedan drugi post gdje nije pisalo najnovija skripta, ali vjerojatno se radi o istoj inače vjerujem da bih znala da je to ona koja je na samome vrhu ;)
Aha. :) OK, znači snašla si se.

Paris

ejjj... dali je dovoljno ucit onaj skraceni zakon, onaj koji je u skripti ili bas treba cijeli ??? hvalaaa :) ...

frankie.sh

Lažljivac

ejjj... dali je dovoljno ucit onaj skraceni zakon, onaj koji je u skripti ili bas treba cijeli ??? hvalaaa :) ...
izvadi si pitanja što se ponavljaju na ispitu iz zakona imaš ih 10-ak i to ti je dovoljno

Tourniquet

jane doe.

Pitanje..

Iz čega se vidi prema zakonu organizacijska definicija javnog službenika??

frankie.sh

Lažljivac

Pitanje..

Iz čega se vidi prema zakonu organizacijska definicija javnog službenika??
Organizacijski aspekt – vidi se u određivanju državnih tijela u kojima rade službenici.
Osobe koje su zaposlene izvan tih tijela ne smatraju se državnim službenicima, čak i ako obavljaju poslove državne uprave.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks