AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

mopsy4ever

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

Dojmovi s današnjeg usmenog, prof Marčetić, oni koji su položili kolokvije, profesorica je odličnaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pomaže, trudi se, izvlači, traži bilo što da prođeš, bila je i takva prema onima koji su bili položili preko ispita, pozvala je na usmeni i one koji su imali po 7 bodova, ili 4 nule, stvarno sve pohvale, zanemarit ćemo što je kasnila sto godina, i što si unutra sto godina, ali inače dojam, odličan.
Moja pitanja: učeća organizacija, najvažniji predstavnik učeće organizacije, PTRI, problemi kod PTRI, odbor za državnu službu, koja teška povreda službene dužnosti znači prestanak državne službe po sili zakona, što ja mislim o PTRI, udaljenje službenika iz DS, kada čelnik mora udaljiti obavezno službenika (u slučaju korupcije), i mislim da je to to.
Pitanja od druge dvije cure koje su bile samnom: kada državna služba prestaje, prestanak državne službe po sili zakona, plaće u karijernom sustavu kako se određuju.

mania

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Mopsy4ever jedno pitanjce.. znači vi ste svi došli tamo koji ste pisali kolokvij i onda su vam oni čitali ko je prošao ili?

mopsy4ever

Mopsy4ever jedno pitanjce.. znači vi ste svi došli tamo koji ste pisali kolokvij i onda su vam oni čitali ko je prošao ili?

Ovak, prvo je pitala ovo troje kaj su prosli pismeni uspit, o nama nista bas nije rekla, nista, samo smo nakon toga ppo troje ulazili, al skuzila sam da je svima dala priliku jer je bila neka cura s 4 nule, i neka sa 7 bodova, tako da ke sve pitala, od nas pet svi smo prosli kad sam ja bila pa sam tisla, tak da ne znam za druge, i jednom decku kaj je ispit proso dala je priliku da odg jos ppslije svih jer nije znao dovoljno za dva...

mania

wow.. bas super :) a jel pitala iz glave i dali je skicala kolokvije?

mopsy4ever

wow.. bas super :) a jel pitala iz glave i dali je skicala kolokvije?

Iskreno sve, mene je pitala iz glave, a onda je uzela zakon o drzavnim sluzbenicima i pitala me, a ovim curama kaj su bile samnom je i kolokvije malo pogledala :)

tapravnica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

jučer pitanja kod tea

ljudski potencijali
Strategijsko upravljanje
opis posla
nomenklatura
merit sutav/merit načela/iznimke od merit načela
sustav odjela
napredovanje drž. službenika
nalog iz zakona o drž. službenicima
upravljanje u državnoj službi
standardna mjerilila za klasifikaciju radnih mjesta u drž. službi

no_name

Ljudi po kojoj skripti ste prolazili ispit? gnjavim ali listajući par str. unatrag stvarno neznam po kojoj da učim, a 2g nisam izašla na ispit. Hvala!

Da li je netko voljan poslati mi na mail pročišćene zakone koje trebamo znati? hvala

Andreja

Ljudi po kojoj skripti ste prolazili ispit? gnjavim ali listajući par str. unatrag stvarno neznam po kojoj da učim, a 2g nisam izašla na ispit. Hvala!

Da li je netko voljan poslati mi na mail pročišćene zakone koje trebamo znati? hvala
imaš na stranici zakon.hr sve pročišćene zakone, samo napišeš u njihovu tražilicu ime zakona ;)

no_name

imaš na stranici zakon.hr sve pročišćene zakone, samo napišeš u njihovu tražilicu ime zakona ;)
Tamo moram platiti da skinem;) al izgleda da ću morati

tihanaa

ako smo prošli prvi kolokvij i prodemo drugi, jel nas onda na usmenom pitaju samo drugi kolokvij ili sve? hvala

filmar

Tamo moram platiti da skinem;) al izgleda da ću morati
Ne moraš platiti!Odi strelicom na alatnu traku u karticu "edit" ili "ured"i Klikni "select all" ili "označi sve".Kad ti odabrana stranica,tj.tekst "poplavi",jednostavno desnim klikom miša odaberi "kopiraj",te otvori word i zalijepi tekst.Nadam se da ćeš uspjeti!

almah

dali moramo znati cijeli zakon o državnim sluzbenicima i dali je zakon u skripti dobar ili se nesto mijenjalo?

jozefina

Po kojoj skripti iz skriptarnice je najbolje uciti?
Hvala

žorž

Definitivno nije, previše je podjela, nabrajanja, stvarno je smor od predmeta a jedino stvar spašava zakon. Ja sam ti to prošle godine učila po skripti od martine4 ali vidim da na grupi za 2.godinu sa fejsa raspačavaju neku novu skriptu pa si probaj nabaviti, priča se da je dobra.
pozdrav.dal netko ima tu skriptu?

miška

to ti je skripta sa pitanjima i odgovorima,posalji mail u inbox pa cu ti poslati. neke stvari iz knjige fale,al kazu da se po njoj da proci.

[mod]Pošaljite, molimo, skritpu na [email protected] za Skriptarnicu[/mod]

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks