AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2020/2021

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

taz

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam uplatila previse, napisala molbu za povrat i uplatili mi nazad novce
Treba i Tomislava Koščaka pohvalit. Ja sam prije dvije godine uplatio previše, a da nisam ni znao. Možda parsto kuna. Čovjek je to ustanovio i sastavio nekakvo rješenje koje sam našao u Indeksu. Stvarno korketno i profesionalno od njega. Nije morao. Mogao je reći - ko ga šiša, ali nije. s tim sam otišao u računovodstvo i vratili mi na račun natrag.

Maja2345

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja kolko sam shvatio svaka molba se plaća 150 kn , sad neznam u vasem slucaju dali je potrebno podnositi molbu za naknadni upis ako ste cekali odgovor na molbu o obrocnom placanju ,te zato propustili rok najbolje je da mejl posaljete referadi , zanima me samo dali ste posnosili moblu online putem podrške.pravo ?
Poslala sam mail Sanji, da putem podrške.pravo

slayer

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Poštovani kolege,

Dao sam zahtjev za prijelaz s redovitog na izvanredni studij. Danas sam vidio da mi je upis obavljen u cijelosti.
Zanima me što je s Indexima? Kada ih nosimo na fakultet da nam upišu godinu? Da li je bilo kakvih obavijesti o tome?

Zahvaljujem

medo brundo

Treba i Tomislava Koščaka pohvalit. Ja sam prije dvije godine uplatio previše, a da nisam ni znao. Možda parsto kuna. Čovjek je to ustanovio i sastavio nekakvo rješenje koje sam našao u Indeksu. Stvarno korketno i profesionalno od njega. Nije morao. Mogao je reći - ko ga šiša, ali nije. s tim sam otišao u računovodstvo i vratili mi na račun natrag.
e tako je i meni Tomislav rekao da sam uplatila previse i da se mora izvrsit povrat.. okej glavno mi je da se znalo dogadat, da nisam jedina.. hvala vam na inf

Marin123

Dali netko zna koliko se ceka odgovor na molbu podnesenu online putem podrške.pravo , ja sam ju u petak podnio jos uvijek mi je status kartice "open" ubija me ta neizvijesnost , dali zna ko jel rade referade odnosno dali se moze otici tamo osobno

Helena40

Jesu li nekom otvorene prijave roka u 11.mj. za ponovno upisane kolegije zimskog semestra?
I meni nisu. Vjerojatno cemo morat pricekat da svima dovrse upis, pa cemo onda moc prijavit ispite iz zimskog semestra. :D

tinaas

Stoji li jos nekome da upis nije obavljen u cijelosti? Sutra je navodno zadnji dan da to izmjene pa ne znam da saljem mail..

Marin123

Mozete mi reci na koji mail da se posalje upit, ni meni nije u cijelosti obavljen upis
Neisplati se slat mail jer neodgovaraju , ocito su preoptereceni jer sad sve ide online , al mozete probat , meni sanja nije uopce odgovorila

medo brundo

posalji sanji i tomislavu, ak ne odgovaraju opet im posalji jer jbg moras bit nekad dosadan da ti odg.. makar je meni Tomislav rekao da poslije 14.10 ce kontaktirat studente kod kojih postoje problemi oko upisa tj.koji se nisu upisali npr.kod mene zbog sustava nisu imali dokaz da sam platila

nepravni

ljudi hitno. jel nekome tko je upisivao trecu godinu krivo upisan SMJER koji su odabrali? ja sam htjela međunarodno upravni a dobila sam organizacijskog menadžerski koji me ne zanima ni najmanje?? what to do???

raznolikost

ljudi hitno. jel nekome tko je upisivao trecu godinu krivo upisan SMJER koji su odabrali? ja sam htjela međunarodno upravni a dobila sam organizacijskog menadžerski koji me ne zanima ni najmanje?? what to do???
Ponovni upis? Ako si prvi put odabrala taj org. menadžmenta, ne možeš ponovo mijenjati.

hele246

Ponovni upis? Ako si prvi put odabrala taj org. menadžmenta, ne možeš ponovo mijenjati.
Hitno nazovete sutra od 8-12 gđa Sanju, meni su prepravili predmete za 1 godinu, niste brucoš pa Vam stignu prepraviti u indeks , ja barem tako mislim ali svakako nazovite gđu Sanju i objasnite joj svoj problem , držim fige možda uspijete .

raznolikost

Hitno nazovete sutra od 8-12 gđa Sanju, meni su prepravili predmete za 1 godinu, niste brucoš pa Vam stignu prepraviti u indeks , ja barem tako mislim ali svakako nazovite gđu Sanju i objasnite joj svoj problem , držim fige možda uspijete .
Ja sam uredno upisana. :)

Kensington

Ja sam upisala drugu godinu al nisam skupila potpise u indeks iz prve godine, a zbog korone nismo nosili indekse, sta sad? Ocu morat nosit indeks na testiranje godine il kak to funkcionira

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks