AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2020/2021

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

skne13

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molim da li neko zna zašto meni na Studomatu piše ne možete koristiti Studomat jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini?

pravnica Antonija

Molim da li neko zna zašto meni na Studomatu piše ne možete koristiti Studomat jer nemate evidentiran upisni list u tekućoj akademskoj godini?
Nisu te upisali iz nekog razloga...moguće da nisu zaprimili tvoj obrazac jer je sve dosta komplicirano i zbrkano bilo...ili nisi poslao/la uopce trazeni obrazac..obrati se referadi,i to gospođi Sanji

Maja2345

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, što cete navesti u molbi za plaćanje na rate, dovoljno navesti samo lošu financijsku situaciju. Da li treba nesto priloziti? Nisu naveli bas nikakve detalje?
Pozdrav, dobili ste kakav odgovor na molbu?

hele246

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja sam dobila odgovor na molbu od prodekana i odobrili su mi molbu, no jos uvijek nisam upisana u studomatu pa valjda sad to referada treba procesuirat
Nazovite referadu točnije gđa. Sanju pa pitajte da budete sigurni .

mimiKat

Bok svima, ako netko zna molim savjet- zasto na studomatu nemam mogucnost prijave ispita zimskog semestra koje sam ponovo upisala. Znaci, predmeti odslusani prosle godine, nisu polozeni, ponovo su upisani. Da li ima veze s testiranjem indexa? Pa kada se "odradi", otvoriti ce se mogucnost prijave.

ATENA

Bok svima, ako netko zna molim savjet- zasto na studomatu nemam mogucnost prijave ispita zimskog semestra koje sam ponovo upisala. Znaci, predmeti odslusani prosle godine, nisu polozeni, ponovo su upisani. Da li ima veze s testiranjem indexa? Pa kada se "odradi", otvoriti ce se mogucnost prijave.
Jeste li provjerili da li vam je upis obavljen u cijelosti.
Meni nije jos i zato tih ispita nema ponudjenih za prijavu!

ATENA

Moze li mi itko potvrditi da mu je odobrena obrocna otplata...uplatio je upisninu i prvu ratu i upis mu je obavljen u cijelosti?
Netko....
Sve to dugo traje...a nema povratnih info jesmo li sve odradili kako treba ?

emma1993

Moze li mi itko potvrditi da mu je odobrena obrocna otplata...uplatio je upisninu i prvu ratu i upis mu je obavljen u cijelosti?
Netko....
Gore je jedna kolegica potvrdila da joj je odobrena. Ima objavu ranije u temi.

xxxy

Netko....
Meni

stella

evo danas mi upis obavljen u cijelosti, i ispiti ponuđeni za prijavu. dobila sam i mail potvrde kada je proveden upis.

LaMi

Ja imam mogućnost prijave samo radnog i socijalnog prava, a također sam neke odslušala i upisala ponovno (i ljetne i zimske). Isto sam mislila da ima veze s testiranjem indeksa, ali s obzirom da su i ljetni i zimski predmeti u pitanju, ne znam.

nikky

Jeste li provjerili da li vam je upis obavljen u cijelosti.
Meni nije jos i zato tih ispita nema ponudjenih za prijavu!
Isto i meni, vjv zbog toga jer se čeka obavijest o načinu testiranja indeksa, meni je npr. od upisa ljetnog semestra kod njih u referadi ‍♀

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks