Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Puno hvala.Sve ide na jednoj,sveukupni iznos se upiše. A pod opis se napiše školarina i upisnina
Sve na jednoj. Stavi u opis uplate iznose. Tak ja radim. Npr. XY kuna školarina, XY kuna upisnina i XY testiranje semestra (nikad potpise ne skupim)Upisi su od 1.- 09.10.
https://www.pravo.unizg.hr/_news/27715/RASPORED UPISA STUDENATA U VISE GODINE STUDIJA.pdf
[DOUBLEPOST=1569567207,1569324972][/DOUBLEPOST]Kolege može mala pomoć, kada uplaćujemo iznos školarine i upisnine da li možemo sve uplatiti na jednoj uplatnici ili su potrebne dvije, pa na jednoj uplatimo školarinu a na drugoj upisninu? Hvala.
Puno hvala.Sve na jednoj. Stavi u opis uplate iznose. Tak ja radim. Npr. XY kuna školarina, XY kuna upisnina i XY testiranje semestra (nikad potpise ne skupim)![]()
da je 150 kn/poptis ja bi se sam ispotpisivo.Kolege, trebala bih malu pomoć. Upisujem drugu godinu specijalističkog studija, ali nemam potpise iz dva predmeta. Znam da je potrebno uplatiti 150 kuna za testiranje semestra, ali trebam li za svaki potpis koji nemam platiti po 150 kuna, u mom slučaju onda 300 kuna? Još me zanima treba li pisati zamolbu.
Hvala. Mislila sam ja da nije 150kn po potpisu, ali nikad ne znaš čega se mogu sjetitida je 150 kn/poptis ja bi se sam ispotpisivo.To ti je 150 kuna jednokratno bez obzira na broj nedostatnih potpisa. Za "molbu" se ne bih zakleo, ali mislim da treba. Vole te je*ene "molbe", to je čudo. Tkao se osjećaju božanstveno, da se njih nešto moli. Još samo da uvedu klečanje pred referadom.
Hvalatreba molba, ima na webu ona općenita.
Kad prvi put upišeš predmet i ne skupiš poptise, plaćaš.Pozdrav, molila bih info ako je tko imao takvu situaciju: Prošle godine sam platila 150kn i predala molbu na upisu jer nisam imala sve potpise, ove godine isto nemam te iste potpiseDa li opet plaćam 150 kn i pišem molbu ili se jednom plaćeno računa kao riješeno?
![]()
Mislim da je to zato jer sad upisuješ samo predmete zimskog semestra.prebacivala sam se sa redovnog na izvanredan studij i prenosila 2 predmeta iz zimskom semestra i upisala 3 predmeta smjera. I sad mi je na studomatu evidentiran upis al mi pod upisani predmeti stoje samo predmeti koje prenosim. Da li trebam pričekat da sve provedu ili su mi krivo upisali?
Ali predmeti smjera su zimski semestar . A i dalje mi u studomatu stoji da upis nije proveden do kraja, pa se nadam da će naknadno to dodati..jer mi piše i ponovni upis godine, a nije nego prvi put upis 5.godineMislim da je to zato jer sad upisuješ samo predmete zimskog semestra.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.