Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
19 haha, recimo da samo u godini nisi rješila samo informatiku nebi morala plaćat nista al da samo nisi teoriju morala bi cijenu za tih 7 bodovaPozdrav, upisujem 3.semestar, a ostala su mi 3 predmeta iz 2.semestra, znači imam 41 ects, zanima me jel plaćam 14ectsa kolko mi fali do 55 ili plaćam 19ectsa do 60?
Hvala![]()
Najbolje pitaj referadu Sanju Storjak u pon ona sve znaostala su mi 3 predmeta iz 2. sem. ako ih riješim do upisa u 4.sem mogu li upisat čisti 4 semestar? ili ću imat samo 2 predmeta za riješit do kraja
Ja ne bih nikad upisao i platio više bodova nego što je taj njihov minimum.Pitanje za izvanredne studente. Vjerujem da nas ima sa sličnom situacijom. S obzirom da na webu stoji da nam neće odgovarati na pitanja vezana za upise...naime prenosim građansko i radno iz ljetnog.. Studomat mi dozvoljava upis cijelog zimskog semestra treće, točnije još vježbi nomotehnike i inf radionicu. To iznosi 34.5 ectsa, međutim nemam 50 ectsa iz prethodne studijske godine, ako starije kolege ili bilo tko zna da li onda slušamo studomat ili upisujemo po pravilima upisa samo do 30 ectsa?
I ako neko zna objasniti što znači u studomatu upis do 39 ecsta?
nazovi rederaduNemam više od 17 ponuđenih za upis, a treba 18. Ne mogu upisati preko studomata. Kaj sad?
![]()
ni slučajno. Koščak lijepi naljepnice s isprintanim upisanim predmetima.Može jedno glupo pitanje? Kad nosimo index na upis, moramo ga ispunit s predmetima koje upisujemo?
Upisi su od 1.- 09.10.pitanje za izvanredne
ili sam ćorava, ili su maknuli obavijest kada su upisi za izvanredne, pa ako mi neko može napisati, bila bi zahvalna
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.