Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ej ljudi dal itko zna dal se smije istodobno studirati upravni studij izvanredno i porezni redovno??
možeš samo nastavit studirat. ne trebaš opet plaćat školarinu =))Hello! Prosle sam godine upisala upravno pravo izvanredno. Nisam dala sve ispite i sve to prenosim u sljedeću godinu. Jel mogu samo nastavit ili moram opet platiti skolarinu?
samo 2...možeš samo nastavit studirat. ne trebaš opet plaćat školarinu =))
a kolko si dala ispita?
ne znam za koliko se pomiče ali valjda se pomičeej, jel iko zna koliko se u prosjeku pomiče crta na pravu? ja sam ove godine prva ispod crte, a već ih je primilo 829 koliko se ljudi treba ispisat da upadnem... i postoji li mogućnost da upadnem![]()
na poreznom nemaš vanrednih studenataak sam upala redovno na poreznom, jel se mogu upisat na vanredno?
pa ovako najbolje bi bilo učiti iz knjiga (na uvodnom predavanju vam kažu literaturu i autore, nemoraš kupovati originalne knjige, već se knjige(kopirane) za naš studij mogu nabaviti u Masarykovoj u kopiraoni-jako jeftino), ali dosta dobrih skripti iz pojedinog kolegija imamo i ovdje u našoj skriptarnici gdje ih možeš skinuti...bila juče na upisu, bilo je dosta ljudi ali sam ipak skinula jednu brigu s leđa.
nego interesira me da li ćemo morati kupovati literaturu za učenje ili postoje kakve skripte za sve predmete. Znam da je rano ali pokušavam vidjeti što se sve uči na ovom fakultetu i koji je opseg gradiva jer dosta je vremena prošlo otkad sam sjedila u školskoj klupi, pa ako netko može malo dati neke smjernice
Bila sam danas na faksu.
Ne znam otkud da počnem.
Prvo sam upala na redovne s plaćanjem. Onda sam rekla: pričekat ću da se pomakne crta. Ako upadnem bez plaćanja, ići ću tako, a ako ne, idem na izvanredni. Prvo se pomaklo za 50 mjesta. Bez plaćanja su bili do 135. mjesta. Išla sam vidjeti i danas i jučer i pisalo je isto. Zvala sam danas referadu i žena mi je rekla da je za bez plaćanja popunjeno. Još je danas popodne pisalo isto i žena mi je to izričito ponovila. Onda sam otišla platiti za izvanredni na poštu da sutra dođem sa uplatnicom i svim ostalim i upišem se izvanredno.
Nešto mi nije dalo mira i otišla sam poslije pogledati i imala sam što vidjeti!
Pisalo je: od 309 - 404 za osobne potrebe
svi neupisani - izvanredni.
Pa što to znači da sam se mogla upisati i redovno bez plaćanja?! A rekli su mi da ne mogu! Kako je moguće da je prvo do 135 sve popunjeno (bez plaćanja), a onda tek od 309. počinje s plaćanjem? Pa gdje su im nestali svi oni koji su bili 200 i neki?! što su se svi ispisali? Pa ja spadam među njih i znam da se nisam ispisala.
Ništa ne razumijem, može li mi to netko objasniti?
Molim vas i hvala na odgovorima!
novce milsim da ti mogu vratit a za ovo dal te mogu prebacit nebih znalaAli ja sam već platila. Postoji li šansa da mi vrate novce? I postoji li šansa da me još upišu među one bez plaćanja? Mislim, trebali bi. Nisam ja kriva što su mi krivo rekli.
ma ljudi nemoguće je ...novce milsim da ti mogu vratit a za ovo dal te mogu prebacit nebih znala
najbolje otić pitat u referadu
Da, ali što je sa onima koji su bili između 135. i 309.? Gdje su nestali? Što su se svi oni ispisali? Pa ja nisam, a kao što vidimo, još neki nisu...ma ljudi nemoguće je ...
popunjeno je za bez plaćanja.
ostalo je mjesta na ovima s plačanjem...i to je za ove od 309-404.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.