AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upisi 2009./2010.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Frances

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upisi 2009/2010

ej ljudi dal itko zna dal se smije istodobno studirati upravni studij izvanredno i porezni redovno??

naravno da se može, veće je samo pitanje primaju li na upravni vanredno, tj. da li postoji izvanredni stručni studij javne uprave.

i još nešto, sretno svim brucošima, samo bih htjela reć da ih nebude ničeg strah, ništa na ovom faksu nije prestrašno, ili ako ništa drugo, ni na drugim fakultetima nebi prošli ništa bolje :) faks ko faks, treba da se uči. ali nemojte se bojat, kao prvo, može se lijepo komotno i radit uz to, kao drugo, vaš društveni život također neće biti zapostavljen.

ispričavam se malo sam emotivna hehe ali ja sam se eto, jučer baš ispisala iz ovog faksa i upisala u novi, tak da sam i ja brucoš skupa s vama , samo na drugom fakultetu :) ovaj sam fakultet upisala prošle godine u jesenskom roku jer nije bilo baš nekog izbora na jesen, ali ni za trenutak nisam požalila :) ok, možda malo zbog građanskog prava :D sada sam odlučila studirat nešto drugo, ali znam da ak se odlučim vratit porezni će me uvijek čekat :crazy: :crazy:

brucoši, držte se, i još jedna stvar, znam da vam to trenutno nije na pameti, ali ako ćete trebat kakve knjige, skripte,materijale, donirat ću sve ak treba samo da se na faksu osjećate ko doma. želim da doživite pristup prema studentu kakav sam ja jučer doživjela na svom sadašnjem fakultetu.
hvala svima i pozdrav.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

danas poslije 1 se na oglasnoj ploči objavljuje kolko se njih upisalo za redovne bez plaćanja i kolkiko je mjesta ostalo.
oće neko ić vidjet?
oće to na internetu objavit?

Redoviti uz
potporu MZOŠ -Od red. br. 85- 134

Redoviti za
osobne potrebe - od 135- 308

:D pomaknula se crta za 62 mjesta :D

a na poreznom-
bez plaćanja- od 31-37
red. sa plaćanjem od 38-102

Gaga24

Hello! Prosle sam godine upisala upravno pravo izvanredno. Nisam dala sve ispite i sve to prenosim u sljedeću godinu. Jel mogu samo nastavit ili moram opet platiti skolarinu?

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Hello! Prosle sam godine upisala upravno pravo izvanredno. Nisam dala sve ispite i sve to prenosim u sljedeću godinu. Jel mogu samo nastavit ili moram opet platiti skolarinu?
možeš samo nastavit studirat. ne trebaš opet plaćat školarinu =))
a kolko si dala ispita?

anja1311

ej, jel iko zna koliko se u prosjeku pomiče crta na pravu? ja sam ove godine prva ispod crte, a već ih je primilo 829 koliko se ljudi treba ispisat da upadnem... i postoji li mogućnost da upadnem :(

Nela

ej, jel iko zna koliko se u prosjeku pomiče crta na pravu? ja sam ove godine prva ispod crte, a već ih je primilo 829 koliko se ljudi treba ispisat da upadnem... i postoji li mogućnost da upadnem :(
ne znam za koliko se pomiče ali valjda se pomiče
btw. ovo je društveno veleučilište a ne pravo :)
ako si prva ispod crte onda samo jedan treba odustati da ti upadneš
a valjda će bar jedan odustati :wink5:

Nirvana

bila juče na upisu, bilo je dosta ljudi ali sam ipak skinula jednu brigu s leđa.
nego interesira me da li ćemo morati kupovati literaturu za učenje ili postoje kakve skripte za sve predmete. Znam da je rano ali pokušavam vidjeti što se sve uči na ovom fakultetu i koji je opseg gradiva jer dosta je vremena prošlo otkad sam sjedila u školskoj klupi, pa ako netko može malo dati neke smjernice

blabla

bila juče na upisu, bilo je dosta ljudi ali sam ipak skinula jednu brigu s leđa.
nego interesira me da li ćemo morati kupovati literaturu za učenje ili postoje kakve skripte za sve predmete. Znam da je rano ali pokušavam vidjeti što se sve uči na ovom fakultetu i koji je opseg gradiva jer dosta je vremena prošlo otkad sam sjedila u školskoj klupi, pa ako netko može malo dati neke smjernice
pa ovako najbolje bi bilo učiti iz knjiga (na uvodnom predavanju vam kažu literaturu i autore, nemoraš kupovati originalne knjige, već se knjige(kopirane) za naš studij mogu nabaviti u Masarykovoj u kopiraoni-jako jeftino), ali dosta dobrih skripti iz pojedinog kolegija imamo i ovdje u našoj skriptarnici gdje ih možeš skinuti...
moja preporuka: ako mislite učiti iz skripti, pročitajte barem jednom knjigu da vam bude gradivo jasnije i da se sve to lijepo slegne!
kažu da su najteži ispiti nauka(meni ju je zamorno učiti:blushed:)/financiranje(najopsežniji kolegij, ima za naučiti oko 800 str.), a najlakši engleski/informatika...srednji su: soc, polit. i nešto malo teži:država i pravo(taj kolegij sam po sebi i nije kompliciran, nego ga profesori čine takvim dajući ispit na zaokruživanje koji je zbunjujuć), ali sve je to individualno..:happy:
sretno svima!:crazy:

April

Bila sam danas na faksu.
Ne znam otkud da počnem.
Prvo sam upala na redovne s plaćanjem. Onda sam rekla: pričekat ću da se pomakne crta. Ako upadnem bez plaćanja, ići ću tako, a ako ne, idem na izvanredni. Prvo se pomaklo za 50 mjesta. Bez plaćanja su bili do 135. mjesta. Išla sam vidjeti i danas i jučer i pisalo je isto. Zvala sam danas referadu i žena mi je rekla da je za bez plaćanja popunjeno. Još je danas popodne pisalo isto i žena mi je to izričito ponovila. Onda sam otišla platiti za izvanredni na poštu da sutra dođem sa uplatnicom i svim ostalim i upišem se izvanredno.
Nešto mi nije dalo mira i otišla sam poslije pogledati i imala sam što vidjeti!
Pisalo je: od 309 - 404 za osobne potrebe
svi neupisani - izvanredni.
Pa što to znači da sam se mogla upisati i redovno bez plaćanja?! A rekli su mi da ne mogu! Kako je moguće da je prvo do 135 sve popunjeno (bez plaćanja), a onda tek od 309. počinje s plaćanjem? Pa gdje su im nestali svi oni koji su bili 200 i neki?! što su se svi ispisali? Pa ja spadam među njih i znam da se nisam ispisala.
Ništa ne razumijem, može li mi to netko objasniti?
Molim vas i hvala na odgovorima!

Vugra

Bila sam danas na faksu.
Ne znam otkud da počnem.
Prvo sam upala na redovne s plaćanjem. Onda sam rekla: pričekat ću da se pomakne crta. Ako upadnem bez plaćanja, ići ću tako, a ako ne, idem na izvanredni. Prvo se pomaklo za 50 mjesta. Bez plaćanja su bili do 135. mjesta. Išla sam vidjeti i danas i jučer i pisalo je isto. Zvala sam danas referadu i žena mi je rekla da je za bez plaćanja popunjeno. Još je danas popodne pisalo isto i žena mi je to izričito ponovila. Onda sam otišla platiti za izvanredni na poštu da sutra dođem sa uplatnicom i svim ostalim i upišem se izvanredno.
Nešto mi nije dalo mira i otišla sam poslije pogledati i imala sam što vidjeti!
Pisalo je: od 309 - 404 za osobne potrebe
svi neupisani - izvanredni.
Pa što to znači da sam se mogla upisati i redovno bez plaćanja?! A rekli su mi da ne mogu! Kako je moguće da je prvo do 135 sve popunjeno (bez plaćanja), a onda tek od 309. počinje s plaćanjem? Pa gdje su im nestali svi oni koji su bili 200 i neki?! što su se svi ispisali? Pa ja spadam među njih i znam da se nisam ispisala.
Ništa ne razumijem, može li mi to netko objasniti?
Molim vas i hvala na odgovorima!

ja mislim da ti to znači da je sve popunjeno na ove bez plaćanja, a ovi od 309-404 se mogu upisat pod redovne s plačanjem.

bar se nadam da je tako.

April

Ali ja sam već platila. Postoji li šansa da mi vrate novce? I postoji li šansa da me još upišu među one bez plaćanja? Mislim, trebali bi. Nisam ja kriva što su mi krivo rekli.

Marinica

Ali ja sam već platila. Postoji li šansa da mi vrate novce? I postoji li šansa da me još upišu među one bez plaćanja? Mislim, trebali bi. Nisam ja kriva što su mi krivo rekli.
novce milsim da ti mogu vratit a za ovo dal te mogu prebacit nebih znala
najbolje otić pitat u referadu

Vugra

novce milsim da ti mogu vratit a za ovo dal te mogu prebacit nebih znala
najbolje otić pitat u referadu
ma ljudi nemoguće je ...
popunjeno je za bez plaćanja.
ostalo je mjesta na ovima s plačanjem...i to je za ove od 309-404.

ksenchy

šta?? čekajte, ja sam među ovima sa 640 bodova, od 183 mjesta, ali nisam upisivala još ništa. Kaj sam onda upala bez plaćanja, jel se to može još upisat???

April

ma ljudi nemoguće je ...
popunjeno je za bez plaćanja.
ostalo je mjesta na ovima s plačanjem...i to je za ove od 309-404.
Da, ali što je sa onima koji su bili između 135. i 309.? Gdje su nestali? Što su se svi oni ispisali? Pa ja nisam, a kao što vidimo, još neki nisu...
Al' će sutra bit zabavno...

ksenchy

aha, ma sad sam pročitala još jednom, to je valjda pala crta za one koji mogu upisat redovno. jer primaju 160 redovnih + 80 bez plaćanja, a nas je bilo oko 400 na listi... kao što Vugra kaže.

A nisu se ovi između 135. i 309. mjesta ni upisivali, valjda...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks