Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
trebas hr, povijest, logicko zakljucivanje.e ljudi ja nemogu tu ništa baš pronaći previše za upise...
znam da treba hrvatski i povijest?ili se varam...
kolika je cijena 1 godine?i takve neke stvari....
trebas hr, povijest, logicko zakljucivanje.
prva godina ti dodje negdje oko 6000kn....
e jbg....pise ti na oglasnoj ploci na faksu...kad udjes desno ak se ne varam....šta je uključeno u tih 6000 kn?kada nigdje nepiše cijena...![]()
to je tu negdje....5500 kuna je školarina, a 300 kuna je upisnina...
to je tu negdje....
da sam znao racunat isao bi na ekonomiju.... LOL malo sutra...![]()
Upravni studija jel primaju neograničeno studenata za upis ili kako?nisam iz ZG pa nemogu pogledati na oglasnoj ploći...
Upravni studij
Studij djeluje u sklopu Društvenog veleučilišta u Zagrebu (u sklopu kojega još djeluje i Odjel za izobrazbu trenera) i traje tri godine (šest semestara). Završetkom studija stječe se naziv upravni pravnik. Dva su smjera: porezni i smjer javne uprave. Mogućnosti njegovog zapošljavanja su u: državnim službama, sudovima, upravnim organizacijama, raznim ustanovama i tijelima.
O PRIJEMNOM ISPITU. - Studij javne uprave i porezni studij: hrvatski jezik i povijest (u skladu s nastavnim programom za gimnazije, na temelju propisanih gimnazijskih udžbenika) te logičko zaključivanje.
- Na razredbenom postupku može se postići najviše 970 bodova (najviše 500 donosi opći uspjeh u srednjoj školi, najviše 450 može se postići na razredbenom ispitu te 20 donosi znanje stranog jezika - engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski i ruski, ako to nije materinji jezik pristupnika i ako ga nije učio u srednjoj školi.
Potvrdu o znanju stranog jezika izdaje Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
Razredbeni prag za upis je 450 bodova, od toga na pismenom dijelu ispita treba postići najmanje 150 bodova.
Upisne kvote su naravno ograničene. Ne mogu se sjetiti koliko otprilike ljudi primaju. Bit će objavljenje par mjeseci prije prijemnog.
Naravno, placas i razredbeni postupak (prijemni) 200,00 kn.
a da li su ispunili kvete ove godine ili ne?mislim da je bilo oko 400-450 ljudi da primaju...
prijemni nije težak ako imaš malo opće kulture, malo ti ostane od mature, logički zaključiš logičke stvari, nešto pogodiš i upis zagarantiran.
logičko zaključivanje nije teško, samo treba paziti i ne biti brzoplet.
studij je dosta težak, neki predavači su zeznuti.
mislim da smo tu negdje sa pravom (po težini).
mi imamo pet predmeta po semestru, oni četiri.
mi ne moramo znati neke cjeline a oni moraju sve
pa ti je to sve tu negdje.
jedino kaj pravo traje 5 god, a ovo naše 3
i kad završiš pravo si magistar prava a kad završiš ovo naše si prvostupnik javne uprave![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.