jelenko.wt
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel mogu ja prijavit ispit sa druge godine, ako mi je ostao jedan sa prve. dakle prijavit, ne izać. jer mogu dati ispit sa prve između roka prijave i polaganja ispita sa druge godine
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
možeš, jer kad prijavljuješ nitko ti ništa ne gleda, pa kad budu radili popis budeš vidio da li su te stavili ili ne!!jel mogu ja prijavit ispit sa druge godine, ako mi je ostao jedan sa prve. dakle prijavit, ne izać. jer mogu dati ispit sa prve između roka prijave i polaganja ispita sa druge godine
imaš napisano koliko koji ispit nosi ects bodova,ako nemaš evo ti tu:molim pomoć ja sam upisala sve predmete od druge godine i prebacila sam uvod u državu i pravo.pošto ga još nisam prošla nemogu polagati drugu godinu pa me zanima koliko moram ispita riješiti da bi upisala bar neke od treće godine u 10 mjesecu izvanredan sam student...
možeš upisati parcijalu ako si ostvarila 32 ECTS boda, ali nisam sto posto da je toliko, neka netko potvrdi još :blushed:ljudi imam pitanje... izvanredni sam student 2 godine, ako bude sve po planu ostat će mi 4, ispita koja neću stići riješiti, zna li netko moram li upisivati parcijalu treće ili mogu upisati pad druge? unaprijed hvala na informaciji
po tvom pitanju mi zvuci kao da zelis upisati padljudi imam pitanje... izvanredni sam student 2 godine, ako bude sve po planu ostat će mi 4, ispita koja neću stići riješiti, zna li netko moram li upisivati parcijalu treće ili mogu upisati pad druge? unaprijed hvala na informaciji
pa nazovi referadu i pitaj, nemoj uzimat zdravo za gotovo odgovore s foruma, nisu to male pare da se ide nesigurnim informacijama.plizzz ekipaa nekk neko odgovori na mojee pitanjee...jel se mora uplatit 3600 kuna za upis u drugu godinu ako si parcijala???
plaćaš 100 kn po podu, znači koliko bodova upisuješ pomnoži s 100, dodaj 300 kn za upis i to ti je to, al naravno sve je najbolje provjerit u referadi za sigurnoplizzz ekipaa nekk neko odgovori na mojee pitanjee...jel se mora uplatit 3600 kuna za upis u drugu godinu ako si parcijala???
početkomda li netko zna kada pocinju upisi u trecu godinu? pocetkom ili sredinom 9 mj?
početkom :happy:jel netko zna kad su upisi u 2.godinu,pocetkom ili krajem 9.mj?
a jel znaš gdje će biti objavljeno kad su upisi točno??thx:happy:početkom :happy:
vjerovatno na faxu na oglasnoj ploči ili na netu... jedno od tog mora bitia jel znaš gdje će biti objavljeno kad su upisi točno??thx:happy:
kaj ne bi bilo logično da su upisi krajem 9 mj. s obzirom da još imamo 2 roka za ispite!?:confused2:a jel znaš gdje će biti objavljeno kad su upisi točno??thx:happy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.