AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e ovako,ja sam bio prvu godinu uz potporu ministarstva,sad se trebam upisat u 2. pa me zanima dali se ta potpora nastavlja i dalje,sve sam kolegije polozio...fala
samo nastavljaš dalje na njihov teret!!!

kikicha

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ovak,pricala sam sa tetama iz referade. Upis u sl god redovne studente-za osobne potrebe ce kostati sitnih 6000 kn+300 kn upisnine. dakle 100 kn bod (60 bodova-6000 kn). Plus ako prenosite koji ispit,isti sitem-100 kn po bodu. Super,ha,nije bad kaj su povisili skolarinu,a da nisu nikoga obavijestili o tome,a uz sve to,dragi kolege koji su ove god upisali 1. god,ne placaju NIŠTA!!!

Dancy11

Ovak,pricala sam sa tetama iz referade. Upis u sl god redovne studente-za osobne potrebe ce kostati sitnih 6000 kn+300 kn upisnine. dakle 100 kn bod (60 bodova-6000 kn). Plus ako prenosite koji ispit,isti sitem-100 kn po bodu. Super,ha,nije bad kaj su povisili skolarinu,a da nisu nikoga obavijestili o tome,a uz sve to,dragi kolege koji su ove god upisali 1. god,ne placaju NIŠTA!!!
ma to je fenomenalno...pa kaj kad mi imamo novca na bacanje...Toga ima smo u našoj lijepoj državi Hrvatskoj

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi, jel znate kad bismo mogli znati da li će biti odobren dekanski? Kad je zakazano fakultetsko vijeće, ovaj tjedan?

Prčiguz

Ima li tko kakve preporuke za izborne predmete za 3. god? Posto se moze upisati i predmet smjera iz onog smjera koji nisi odabrao dali onda se ide na predavanja u 1. semestru kad se odrzavaju predavanja za taj predmet ili u 2. semestru jer izborni su u drugom semestru?

laminat

da li zna netko hoće li biti odobren dekanski rok??
Neće,pun im je kufer više da svake godine u listopadu lijene bitange polažu ispite jer su bacale drkicu cijelu godinu:wink5:

Normalno,ovo gore je samo šala ili čak bih rekao sarkastični odgovor jer se na svakoj drugoj temi pojavljuje jedno te isto pitanje,a nebi ništ prigovoril da nemamo čak dvije teme vezane za dekanski rok:wink5:

Tak da,prvo malo pretražite forum pa onda pitajte kaj vam nije jasno...:laughing:

Maryna

vjerojatno ću upisati pad druge godine! Nemam sve potpise pa me zanima da li to ima kakve veze sa upisom pada! ak nije bitno da ne gubim vrijeme odlazeći na konzultacije samo radi potpisa!

dashuria

Ljudi jel znate koliko se plaća ako se iz parcijale 2. upisuje sada čista druga,jer nisam ostvarila uvjete za parcijalno treću???
Redovan sam student

Leptiric_20

Ljudi jel znate koliko se plaća ako se iz parcijale 2. upisuje sada čista druga,jer nisam ostvarila uvjete za parcijalno treću???
Redovan sam student
onoliko bodoova koliko ti je ostalo s druge pomnoži s 100 kn po bodu i dodaj 300 kn upisnine!!

dashuria

onoliko bodoova koliko ti je ostalo s druge pomnoži s 100 kn po bodu i dodaj 300 kn upisnine!!
A da? Ja sam mislila budući da je sada hrpa tih promjena da plaćam 6300 godinu + koliko ispita prenosim???
Hvala :)

marti

bok,jel netko možda zna ... ja sam izvanredni student i prošle godine sam upisala parcijalu druge.riješila sam prvu i dala tri ispita s druge al opet nedovoljno za parcijalu treće...dal ja tek slijedeće godine idem na upise s obzirom da izvanrednima jedna godina vrijedi dvije? il je došlo do kakvih promjena?hvala unaprijed :)

bok,jel netko možda zna ... ja sam izvanredni student i prošle godine sam upisala parcijalu druge.riješila sam prvu i dala tri ispita s druge al opet nedovoljno za parcijalu treće...dal ja tek slijedeće godine idem na upise s obzirom da izvanrednima jedna godina vrijedi dvije? il je došlo do kakvih promjena?hvala unaprijed :)

mrvi89

e ovak ljudi ja sam bila parcijala druge a jos nisam rjesila nauku,cekam rezzz al ak je slucajno nedam...zanima me sta cu upisti...jer u referadi je non stop guzva...a bila sam redovno...ocu se morat prebaciti...il?ak neko zna...nek napise...hvala

Sanjek

e ovak ljudi ja sam bila parcijala druge a jos nisam rjesila nauku,cekam rezzz al ak je slucajno nedam...zanima me sta cu upisti...jer u referadi je non stop guzva...a bila sam redovno...ocu se morat prebaciti...il?ak neko zna...nek napise...hvala
Upisat ćeš opet parcijalu druge, ali izvanredno.

josipica

to znači da ja kao redovni student uz osobne potrebe sa položenim svim ispitima osim financiranja plaćam ukupnu cijenu od 7000 kn???
kruvati -.-

Marinica

imam par pitanja i molim nekog da mi odgovori- ako 1.put padneš 1.godinu, (redovni student uz potporu MZOŠ,znači bez plaćanja), plaća li se ponavljanje 1.godine?
i ako se ponavlja 1.godina, može li se na sve rokove odma izlazit ili treba opet na sva predavanja i skupljat nove potpise??
ne plaća, ako 2 put padneš onda plaćaš i bacaju te na izvanredne.
možeš odmah izlaziti, bez slupljanja potpisa

dorach

imam jedno pitanje u vezi s testiranjem semestra...u onoj obavijesti piše samo za redovne studente. znači li to da vanredni to ne trebaju napraviti odnosno, mogu li bez toga upisati višu godinu??

Dancy11

Dajte mi molim vas pomozite koje predmete da iskombiniram za parcijalu druge...moram izbaciti 28 bodova, a htjela bih upisti 31 ili32 boda tak da imam za parcijalu trece ako uspijem riještiti sve...Hvala, ako me je tko uopće shvatio...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks