AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Thug

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Cek kaj nisu upisi pocetkom 10.mjeseca...tj poslje dekanskog za one koji poloze ispite na dekanskom?

martina_sk

Administrator
upisi su sigurno pocetkom ili sredinom 9 mj i bit ce objavljeno na str faksa i na oglasnoj ploci. ja sam prosle godine upisivala nakon prvog roka u 9 mj i nije uopce bilo guzve, guzva je tek nakon dekanskog iz ocitih razloga :) a traju sve do kraja 10 mj.

Andreja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Cek kaj nisu upisi pocetkom 10.mjeseca...tj poslje dekanskog za one koji poloze ispite na dekanskom?
nisu,ustvari još traju i poslije dekanskog za sve one koji su nekaj polagali na dekanskom, a počinju početkom 9.mjeseca za sve one koji su sve riješili na ljetnom roku.

misty

bili smo u knjižari po upisne materijale jer se kao moglo prošle godine upisivati i početkom 9. radi izbjegavanja gužve, ali nam je teta u knjižari rekla da nema još upisnih materijala, još ništa, barem ne prije kraja 9. najtočniji datumi će biti biti sigurno objavljeni na oglasnoj, toliko ažurni moraju biti, nadam se...do sredine 10. mjeseca su u slučaju odobravanj dekanskog roka, inače počinje sredinom 9. i traje do kraja 9.:bored:

martina_sk

Administrator
pitala sam danas sanju u referadi i rekla je da jos ne zna kad ce biti upisi i da ce objaviti na stranici faksa i naravno na oglasnoj ploci.

dashuria

Bok!dali netko zna ako sam pretprosle god upisala parcijalu druge a prosle cistu drugu dali ove godine mogu opet upisat drugu,da rjesavam ostatak ispita ili moram parcijalu trece?

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bok!dali netko zna ako sam pretprosle god upisala parcijalu druge a prosle cistu drugu dali ove godine mogu opet upisat drugu,da rjesavam ostatak ispita ili moram parcijalu trece?
možeš upisat samo to što ti je ostalo iz 2.

dashuria

možeš upisat samo to što ti je ostalo iz 2.
hvala.a kakav mi je onda status? S obzirom da sam redovan student. Koliko se inace moze studirat kao redovan a da te ne prebace na vanredan?

Tincincila

bok svima,ja bih molila za pomoc... ostala su mi 2 predmeta, radno i građansko...građansko mislim prenijet,a radno pokusat rijesit na dekanskom. u slucaju da ne uspijem rijesiti, kako ide to sa placanjem, a redoviti sam student bez placanja?

monii

bok svima,ja bih molila za pomoc... ostala su mi 2 predmeta, radno i građansko...građansko mislim prenijet,a radno pokusat rijesit na dekanskom. u slucaju da ne uspijem rijesiti, kako ide to sa placanjem, a redoviti sam student bez placanja?
Ako si bez placanja onda nista, imas pravo studirati 4 godine na teret ministarstva. I ja sam isto tako... Pa valjda nisu nista mijenjali.

Tincincila

Ako si bez placanja onda nista, imas pravo studirati 4 godine na teret ministarstva. I ja sam isto tako... Pa valjda nisu nista mijenjali.
aha, hvala. ali mislila sam za bodove, dal moram recimo platiti 700 kn radno, 650 kn građansko? mislila sam da je pre idilicno da nista ama bas nista ne placam?

monii

Ne ne, ne moras nista platit. Mogla si i past godinu pa nista ne platit, mozes 4 god studirat na teret ministarstva, nakon toga placas po bodovima kao i ostali.

martina_sk

Administrator
aha, hvala. ali mislila sam za bodove, dal moram recimo platiti 700 kn radno, 650 kn građansko? mislila sam da je pre idilicno da nista ama bas nista ne placam?
da, ne trebas nista placati, pitala sam ja u referadi jer sam isto tako besplatno i mislim prenesti radno a gradansko dati sad :)

inna

eeej,ljudi,ja sam polozila sve predmete osim financiranja,i upisala redovno drugu godinu...sad me zanima kad ja mogu izac na financ i dal mogu polagat predmete iz druge god il prvo moram rjesit financiranje? hvala :)

Tinčica

inna - prvo moraš položiti sve ispite iz prve godine da bi mogla polagati ispite iz druge godine. ima neka shema di možeš polagat ispite iz druge godine dok ne riješiš sve iz prve, al ti se ocijena ne upisuje u indeks, već ti ju prof "čuva" određeno vrijeme, pa dođeš na upis ocijene dok sve riješiš iz prethodne.

martina_sk

Administrator
eeej,ljudi,ja sam polozila sve predmete osim financiranja,i upisala redovno drugu godinu...sad me zanima kad ja mogu izac na financ i dal mogu polagat predmete iz druge god il prvo moram rjesit financiranje? hvala :)
a financije mozes polagati na bilo kojem roku, mozes i odmah na dekanskom i u 11 mj.

Sanja_19_

ovak, izvanredni sam student, druga god..ostala su mi još 4 ispita iz druge god i namjeravam upisati parcijalu treće god..al imam 30 bodova,a ne 31 koliko treba pa ne znam jel ću moći upisati...

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ovak, izvanredni sam student, druga god..ostala su mi još 4 ispita iz druge god i namjeravam upisati parcijalu treće god..al imam 30 bodova,a ne 31 koliko treba pa ne znam jel ću moći upisati...
obrati se prof marčetić na njen e-mail ,vrlo je susretljiva,a ona je ujedno i ta koja odlučuje o molbama studenata na upravnom odjelu...mail ti je [email protected]

Tincincila

dala sam financiranje na drugoj godini, da li se u zbrajanju bodova sa druge godine zbrajaju i tih 7 bodova financiranja? pri uspisvanju trece godine? recimo, sanja mi je jednom bila zbrajala sve sto sam dala na drugoj godini i u tome je zbrojila i 7 bodova financiranja jer sam to polozila u drugoj godini, pa me zanima dal se to zbraja i sada kada upisujem trecu godinu? jer tako mi ispadne da imam 53.5 boda, a radno i građansko nisam dala...

majolada

dala sam financiranje na drugoj godini, da li se u zbrajanju bodova sa druge godine zbrajaju i tih 7 bodova financiranja? pri uspisvanju trece godine? recimo, sanja mi je jednom bila zbrajala sve sto sam dala na drugoj godini i u tome je zbrojila i 7 bodova financiranja jer sam to polozila u drugoj godini, pa me zanima dal se to zbraja i sada kada upisujem trecu godinu? jer tako mi ispadne da imam 53.5 boda, a radno i građansko nisam dala...
ne,za upis u treću godinu zbrajaju se samo predmeti iz druge godine jer za upis u treću treba ostvariti 50 bodova iz druge godine a sveukupno 110 bodova(znači 60 iz prve i 50 iz druge)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks