AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel mogu ja prijavit ispit sa druge godine, ako mi je ostao jedan sa prve. dakle prijavit, ne izać. jer mogu dati ispit sa prve između roka prijave i polaganja ispita sa druge godine

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel mogu ja prijavit ispit sa druge godine, ako mi je ostao jedan sa prve. dakle prijavit, ne izać. jer mogu dati ispit sa prve između roka prijave i polaganja ispita sa druge godine
možeš, jer kad prijavljuješ nitko ti ništa ne gleda, pa kad budu radili popis budeš vidio da li su te stavili ili ne!!
ja sam tak jedanput i sve bilo ok!!

katyy

molim pomoć ja sam upisala sve predmete od druge godine i prebacila sam uvod u državu i pravo.pošto ga još nisam prošla nemogu polagati drugu godinu pa me zanima koliko moram ispita riješiti da bi upisala bar neke od treće godine u 10 mjesecu izvanredan sam student...

majolada

molim pomoć ja sam upisala sve predmete od druge godine i prebacila sam uvod u državu i pravo.pošto ga još nisam prošla nemogu polagati drugu godinu pa me zanima koliko moram ispita riješiti da bi upisala bar neke od treće godine u 10 mjesecu izvanredan sam student...
imaš napisano koliko koji ispit nosi ects bodova,ako nemaš evo ti tu:
eng 4 boda, osnove prava društava5, obiteljko 7, državna uprava6,5, eup 5, opće upravno 12,radno 7, građansko 6,5 i uljp 7 etc
uglavnom trebaš skupiti 31 bod ne uključujući u to bodove iz uvoda u državu i pravo
znaći najmanje 4 i to ako položiš 2 sa 7 bodova,jedan sa 5 i opće upravno sa 12,ako položiš one s najmanjim brojem bodova onda 6 ispita i tako dalje

andry

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
imam pitanje..plizzz nek neko odgovori...:D izvanredni sam student prve godine i zanima me ak upisem parcijalu sad u devetom mjesecu..fakticki se broji da sam ja druga godina,tj imam pravo polagat i predmete iz druge godine...a jel moram onda i uz to sto cu placat predmete po ects bodovima i 300 kuna upisnine i platit upis u drugu godinu od 3600 kuna kao sto smo morali kad smo se upisivali u drugu godinu??? i jel ima se pravo također upisat parcijala trece godine... plizzzz nek neka dobro dusa odgvori:D :D

danijela k

ljudi imam pitanje... izvanredni sam student 2 godine, ako bude sve po planu ostat će mi 4, ispita koja neću stići riješiti, zna li netko moram li upisivati parcijalu treće ili mogu upisati pad druge? unaprijed hvala na informaciji

Andreja

ljudi imam pitanje... izvanredni sam student 2 godine, ako bude sve po planu ostat će mi 4, ispita koja neću stići riješiti, zna li netko moram li upisivati parcijalu treće ili mogu upisati pad druge? unaprijed hvala na informaciji
možeš upisati parcijalu ako si ostvarila 32 ECTS boda, ali nisam sto posto da je toliko, neka netko potvrdi još :blushed:

martina_sk

Administrator
po tvom pitanju mi zvuci kao da zelis upisati pad :) mislim da se to ne moze ako imas dovoljno bodova za parcijalu, tj 31 (ja bih rekla). najbolje nazovi tetu sanju pa pitaj.

monii

Ja mislim da se moze upisati pad tj. samo preostale predmete iz druge godine, znale su i tete u referadi tako nesto savjetovati ako ostanu npr. 4 ispita a pogotovo ako placas. jer ionako se nemogu polagat ispiti sa vise godine dok ne polozis iz prethodne. Nisam sigurna, samo tako mislim. Provjeri u referadi. :)

andry

plizzz ekipaa nekk neko odgovori na mojee pitanjee...jel se mora uplatit 3600 kuna za upis u drugu godinu ako si parcijala???

martina_sk

Administrator
plizzz ekipaa nekk neko odgovori na mojee pitanjee...jel se mora uplatit 3600 kuna za upis u drugu godinu ako si parcijala???
pa nazovi referadu i pitaj, nemoj uzimat zdravo za gotovo odgovore s foruma, nisu to male pare da se ide nesigurnim informacijama.

Leptiric_20

plaćaš 100 kn po podu, znači koliko bodova upisuješ pomnoži s 100, dodaj 300 kn za upis i to ti je to, al naravno sve je najbolje provjerit u referadi za sigurno

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks