AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Udruga: vijesti, aktivnosti i drugo

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav!
Evo nakon kraćeg razmišljanja i ja sam se odlučila učlaniti u udrugu i vidjeti iz "prve ruke" s čime se naša udruga bavi i na kojim je to sve razinama aktivirana...
Recite mi samo kako i gdje da se učlanim...
pozzzz
Opet "forsanje" da se za dobit pokoju informaciju mora doći na THE SASTANAK ili facebook. :confused2:
Nije forsanje.

Moraš donijeti dokumentaciju za učlanjenje. Podnosiš zahtjev za učlanjenjem u udrugu koji popuniš na licu mjesta, a od dokumenata ti treba original domovnice, rodnog lista, indeks, ovjerena kopija osobne iskaznice, potvrda o nekažnjavanju te potvrda o broju članova kućanstva i porezna karticu. Ne uzima se u razmatranje prijava studenta koji ne podnese sve navedene dokumente. Nakon toga, petnaesteročlana komisija razmatra primanje kandidata u udrugu, dok kandidat čeka u hodniku. Taj dio obično traje 47,5 minuta.

Dakle, dragi Robač, kolegica će ipak morati doći na sastanak ako se želi učlaniti.

masa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege,

Molila bih za malu pomoć!
Naime,vidim da ste se vi sa upravnog studija potrudili,okupili i organizirali i što je najvažnije izborili za mogućnost polaganja ispita sa treće godine studija ako vam je ostao jedan ispit sa druge.
S obzirom da se kod nas takva stvar neće dogoditi sama od sebe,a pogotovo ne sa nezainteresiranošću naših predstavnika poreznog studija,kolegica i ja odlučile smo preuzeti inicijativu i animirati ostale,naravno vođene savjetom gđe Sanje Storjak...
Pa bih eto zamolila za par informacija u vezi procedure,peticije,kome se obratiti osim pročelniku našeg odjela,prof. Arbutini itd.
Ukoliko bi netko mogao napisati par riječi u vezi toga bili bi jako zahvalni.

Lp

mape5

Super Moderator
dobar dan, čitah malo ovaj forum i zaintrigirala me brucošijada :D jel će biti brucošijade i ove godine i za izvanredne studente? Friško upisana na Studij javne uprave.:confused2:

laminat

Brucošijada je svake godine za sve studente,pa tako i za izvanredne,nisu oni nikakva iznimka..Štoviše,ak baš hoćeš možeš kupit 5 karata za brucošijadu i povest frendove/ice koji studiraju na nekim drugim fakultetima ili rade u Hž-u u Sesvetama ili su nezaposleni..:laughing:

jelenko.wt

a od dokumenata ti treba original domovnice, rodnog lista, indeks, ovjerena kopija osobne iskaznice, potvrda o nekažnjavanju te potvrda o broju članova kućanstva i porezna karticu.
zašto su potrebni svi ti papiri?
potvrda o broju članova kućanstva?
porezna kartica?

stvarno mi nije jasno ...:confused2:

honey988

dobar dan, čitah malo ovaj forum i zaintrigirala me brucošijada :D jel će biti brucošijade i ove godine i za izvanredne studente? Friško upisana na Studij javne uprave.:confused2:
BRUCOŠIJADA bude za sve studente redovne, izvanredne, od 1 do 3. godine. tko god želi ići dobro došao je. Možete vi povesti na brucošijadu i prijatelje s drugih fakulteta ili prijatelje koji ne studiraju koji rade ili što već... Brucošijada bude sredinom 11mj. Lokacija: SALOON u organizaciji sa još 2 fakulteta TVZ i Agronomijom.

chasei

još vrijedi da studenti treće mogu polagat ispite iz treće ako imaju jedan nepoloženi ispit iz druge? hvala...

Nicole

zašto su potrebni svi ti papiri?
potvrda o broju članova kućanstva?
porezna kartica?

stvarno mi nije jasno ...:confused2:
hmm.. možda ja sad ne kužim ironiju u tvojem pitanju

ili ti nisi skužio/la ironiju u mom postu? :wink5:

daria11

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dakle, ak sam dobro shvatila mogu postati član udruge, al moram doći na sastanak koji odrzavate svaki utorak u 12,30 dvorana 9???

Skeletor

Kolege,ovdje vaš kolega poreznik s druge godine.Djelujete kao udruga i mislim da ste upoznati sa ovim problemom.Meni nakon provedene jedne godine na Društvenom veleučilištu i jedne na Studijskom centru za javnu upravu i javne financije još uvijek nije jasno zbog čega kod nas,a vjerujte jedini smo,nije oživio Studomat?Jednostavnom pretragom web stranice isvu.hr/javno/hr. pod poveznicom Visoka učilišta možete se uvjeriti da sva veleučilišta i privatne visoke škole koriste Studomat.Fakultete u okviru zagrebačkog sveučilišta ne spominjem jer su se oni odavno informatizirali.U čemu je problem s nama?Gdje zapinje?Tko opstruira uvođenje Studomata na Studijski centar za javnu upravu i javne financije?Je li to nekakav izraz bunta?Sjećam se članka iz časopisa Kameralist prije dvije godine gdje Koprić tvrdi kako je uvođenje Studomata na tadašnje veleučilište pri kraju.Tri godine kasnije mi još uvijek komad papira plaćamo 5 kuna!Vjerujte,nekome je to puno.Položiti ispite preko kolokvija i onda platiti nekoliko prijavnica 20-30 kuna!Posebno iritira Studomat na Pravnom fakultetu kojeg smo mi danas punopravni član.Kome je u interesu naplaćivati prijavnicu 5 kuna?Kada će se pokrenuti akcija po tom pitanju?Sjećam se ankete na forumu u vezi Studomata gdje su se studenti u većini izjasnili za Studomat.Kako se ja mogu angažirati oko ovog problema?

martina_sk

Administrator
da, to je stvarno sramota i pljačka. naravno da im je svima u interesu kad je tu puno novaca u pitanju. i naravno da pravni ima, a ne mi jer bi to bila velika sramota za pravnike.
pričala sam jednom prilikom ove godine sa sanjom i rekla je da studomat kreće od jeseni, ali samo za brucoše.

nevezano za ovu temu - neki su kolege pod temom promocija htjeli pokrenuti inicijativu da se promijeni dvorana u kojoj se promocija održava i da dobijemo halje i kapice, pa ih zanima kako to napraviti? mislim si, koga bolje pitati nego udrugu :)

Skeletor

Shvaćam da Pravni fakultet valjda zbog velikog broja studenata koristi Studomat iako i nas ima puno,no ne shvaćam kako studijski centar u sklopu tog fakulteta ne koristi Studomat?Zapravo shvaćam da netko na prijavnicama masno zarađuje i tome konačno treba stati na kraj!Slično su nas kao brucoše prije dvije godine uvjeravali da ćemo imati Studomat i opet nisu ništa napravili.Prebacivanjem na Studomat gospođa u knjižari imala bi posla samo kod upisa i kupovine indeksa i upisnog materijala iako su pojedini fakulteti uveli e-indeks dok mi čekamo kao ozebli sunce Studomat.Ne mogu vam opisati zadovoljstvo kupovanja prijavnica kako bi prijavio engleski jezik 3 i 4.Prijavnicu od 27 lipa moguće je kupiti u Narodnim novinama što nam također ne dopuštaju.Nešto se mora pod hitno poduzeti.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks