AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Udruga: vijesti, aktivnosti i drugo

felicity

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ciao, evo ja imam jedno pitanje udruzi, ako ste mozda se raspitivali dal ce se mozda i kod nas uvesti mogucnost da polazemo ispite iz vise godine a da nismo rijesili ispite iz nize?posto se to uvelo na pravu, oni mogu polagat ispite iz npr. 3 godine a da im je ostao jos 1 ispit iz druge, to se sada nedavno uvelo tamo, pa me zanima dal netko zna ako ce to i kod nas zazivjeti, neznam koga bi drugog stvarno pitala o tome..a ja sam vec luda jer mi je gradjansko ostalo pa ne mogu nista iz 3 davat prije nego se tog rijesim, a to neznam bas kad ce biti

Ivy

Admin
u istoj sam situaciji i kao i ti
samo gp:(

na pravu osobe koje imaju 50 bodova iz nize godine mogu polagati ispite iz vise

nitko kod nas na sjednicama nije o tome pricao

budemo u utorak na sastanku mi popricali o tome te javim sta smo odlucili

U utorak 17,02 sastanak udruge ce se odrzati u 17,30h
15 min kasnije nego inace
vjerujem da cemo biti u dvorani ll

mozes nam se pridruziti i ti

chuchi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja ću se potruditi doći, ali sam na poslu do 5, pa ako ne stignem molila bih izvještaj na mejl,a pogotovo sto se tice sjednice, barem u kratkim crtama, da sam u toku :)

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dal članovi udruge konzumiraju alkohol? Ne družim se s trezvenjacima, slabo se razumijemo...

Nirvana

kad je slijedeći sastanak udruge i gdje jer imam namjeru učlaniti se, prva sam gosina javne uprave

"godina"

Domagoj83

Zasad se sastanak udruge održava utorkom u 9 sati, dvorana 2 prizemlje, Gundulićeva 10.
Svi ste dobrodošli!!

Domagoj83

sastanak udruge utorak 4.5. u 14 sati dvorana IX, u 14 sati, svi su dobrodošli, vidimo se!! :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks