Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kolegice, kako članovi Udruge nemaju mogućnost sami uređivati sekciju Udruge na Portalu, ovisni su o administratorima ovog foruma i portala. Tako, kada se organizira neki projekt, stavi se članak o tome na Portal. Ukoliko želite, možete posjetiti Udrugu i na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Udruga-upravni-student/22771014264O vašoj udruzi se ne može saznati baš ništa osim da se sastajete. Na netu piše da ste zadnje pravili prikupljanje potpisa za peticiju, a prije toga pravili ste prošle godine, zabavu u jednom klubu. Ovdje redovito čitam da se redovito sastajete a ne može se znati radi čega se sastajete i što radite na sastancima.
Ja sam članica udruge mještana koja djeluje u našoj župi i mi u njoj redovito organiziramo sastanke gdje raspravljamo o aktivnostima koje namjeravamo poduzeti [briga o uređenju okoliša našeg mjesta] i sve odluke i zaključke stavljamo na oglasnu ploču crkve, net stranicu crkve, i čita je naš župnik na kraju mise tako da svi znaju što namjeravamo i kada nam se mogu priključiti u radnim akcijama. Bilo bi lijepo da se i za vas može čitati na sličan način. Na oglasnoj ploči ili na net stranicama.
Iss, sjetila si me nečeg s tim facebookm. vraćam se ja s posla prije par mjeseci. Umoran i ljut, ne znam kaj više od toga. Kad pali se lampica, nema bengule. Reko, nema problema (a prije toga sam opsovao sve po redu) zaokružit ću do benzinske. Ja na benzinsku kad gužvaaa...ko da se dažbe dijeli...mislim sigurno u ponoć gorivo ide gore, pa raja tanka dok je "jeftinije". i gledam di ću, na koji pištolj, tamo vamo, uvalim se nekako, izlazim, pružim ruku za ona vratašca od čepa otvorit...kad ono glatko. nema čepa. gledam di mi je čep od tanka nestao. trljam oći..čepa i dalje nema... o jebo čep, zadnji put je bio tu. prošetam ja na drugu stranu, kad čep tamo...vratim se ja natrag, mislim jel me čep zaj3bava, da se igra skrivača... uglavnom, profulo sam stranu čepa...profulao što nisam profulao u 12 godina koliko vozim i točim...čep s desne, crijevo i pištolj slijeve...i da su normalne okolnosti otišo bi naprijed, nazad i eto me, al ona gužvaaaa.i du će sa zaj3bavat, nategnem to crijevo preko auta i utaknem ga...gleda me benzioner s ulaza, gleda me frajer iz auta iza mene i ceri se... isto kak sam se ja cerio sirotici jednom davno u istoj situaciji i nabacivo seksističke opaske...skrenem pogled...a ono preko dve glave benzina...mislim da nije neka greška il se samo meni brojčanik tako brzo vrti...zaustavim ga na 480 i pravac kasa...a ovaj benzioner i dalje pravo u mene gleda...nalaktio se na vrata ko da posla nema...ulazim, otvaram novčanik... fali 140 kuna. reko, ee budaleee, na masteru imam limt, neće proći, vadim maestro, ne znam PIN. frajer me gleda ko lopova...mislim si da sam te htio opelješit za 500 kn bengule ne bi ni dolazio platit...velim ja: da odlijemo malo (haha?)...veli ne može se... reko znam, šalim se...bacim pogled na sat, ono pola osam... reko super, banka još radi, imam fore pola sata...dam benzioneru ključeve da makne auto...ja na banku po keš...ulazim...ma ulijećem u banku, bit će par sekundi prije zatvaranja, zapuhan i crven... onaj zaštitar se lagano za dršku utoke primio dok me vidio...stišćem ja one brojeve, veli žena, ne treba gospodine možete odmah...vadim osobnu, karticu, tipka ona po kompjuteru, a meni se žuriii i pita me: koristite li facebook? reko koji k... da mi nije na listi prijatelja pa me prepoznala il tek oće bit...velim, pa onako ... tu i tamo. kaže: znate li da naša banka ima profil na fb. reko, pojma nemam, al i da imam kaj mi znači... veli možete primati obavijesti o raznim pogodnostima, kontaktirati bankara, ovo i ono, dalje je nisam ni čuo...a onda je rekla želite li da vam pošaljem "frendšip rikvest"...tu me trgnulo i velim bolje nemojte...pazi!! da mi banka bude prijatelj na facebooku...mislim...j3bote, to je toliko prirodan koncept ko sastav žele-bombona...plus ideja da lajkam nove kamatne stope i još 336 anuiteta za 28 godina stambenog kredita mi zvuči više nego nastrano i mazohistički...još sam tri puta šutke trepnuo, pružio ruku, uzeo podignutu lovu s računa i istim pravcem izašao iz banke...toliko sam bio pod "dojmom" da moja banka ima fb profil, da sam zaboravio i na čitavu seriju vlastitih gluposti... i da nisam imao love za platiti, i da nisam znao vlastiti pin, i da sam ko zadnji fakinčić trčal po lovu u banku, i da debelo kasnim, i da sam ostavio ključ od auta frajeru kojeg prvi put vidim i više ne bi znao prepoznati...Ukoliko želite, možete posjetiti Udrugu i na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Udruga-upravni-student/22771014264
organizirali su peticiju. pohvalno.Oni se barem trude, a neki samo prigovaraju.
Svi smo mi iz Zagreba! Svi imamo vrimena!Baš kako je kolegica spomenula pravac Gundulićeva, sastanak udruge je u srijedu 27.10. u 14 sati, dvorana 8, prvi kat, dođite svi ste pozvani pa se uvjerite sami kako udruga funkcionira, što radi...)!! Nadam se da se vidimo u što većem broju!!
LOLučlani se u udrugu pa ćeš redovito primat mailove!
mislim koga zanima kaj udruga radi pojavit ce se na jednom od sastanaka udruge i lijepo se učlanit. i finito!
Svi vi koje zanima o cem se raspravlja na udruzi molim lijepo svaki utorak 14h dv.8 G10, dodite na sastanak, učlanite se i sudjelujte u radu udruge. Mnogi očekuju da im se sve servira na pladnju, e pa dragi moji za neke stvari u životu treba se potruditi, pa tako i za faks i ovu našu udrugu. Lako vama pisat nemamo vremena vamo, tamo, a kaj nama ostalima slobodnog vremena ima na bacanje? e pa nema, neki rade, neki studiraju na dva faksa i tralalalaa, al ipak se nade tih pol sata, sat vremena da se odvoji i sudjeluje u necemu sto će poboljšati kvalitetu našeg studiranja. To je velika greška svih što očekuju da će sve biti tako kako zamisle, e pa dragi moji za sve u životu treba se potruditi.
Ma ja to i govorin. Tko voli nek izvoli, ali teško će izvoliti kad uvik jedno te isto ode skrolan. Dođite na sastanak, dođite na sastanak,,, Čudan mi je ustroj da za saznat šta i kako radite triba biti član i doć na sastanak. :wink5:Ako vam je toliko stalo do toga da znate čime se udruga bavi, što radi, učlanite se, nitko od vas ne trazi da stalno dolazite na sastanke. Svaki tjedan članovi dobivaju mailove. tako da, tko voli nek izvoli, vrijeme, mjesto svima dobro poznato!
LOL
Ja san primjetija samo jednu stvar, a niti san pita niti me interesira koliko ko ima vrimena i di sve studira i dali radi i di radi. Nit san išta ikoga napada nit bi se ko triba osjećat napadnuto. Pita san zapravo usput jer pravo da ti kažen nije me ni brige, ka ni većinu. A, ti si napisa gomilu toga od čega meni pola nije jasno nit ima veze s onin šta san zapravo pita.
I posebno nisan razumija šta bi se meni ili ikome tribalo servirat na "pladnju"? Jel to misliš na TACNU?
Ma ja to i govorin. Tko voli nek izvoli, ali teško će izvoliti kad uvik jedno te isto ode skrolan. Dođite na sastanak, dođite na sastanak,,, Čudan mi je ustroj da za saznat šta i kako radite triba biti član i doć na sastanak. :wink5:
Nemojmo ni zaboraviti šta je ikona upravne znanosti, Eugen Pusić, reka. :wink5: Da su javni odnosi jedan od temelja moderne uprave.Skužajte ako san krivo razumija.
Živili!
Mogo si im u 10 do 2 javit da je sastanak udruge u 2 :laughing:sastanak udruge danas u 14 sati dvorana 8, vidimo se...
?svaki tjedan utorkom
Jasno,srijeda..:crazy:?
mislim da je ipak srijeda u pitanju
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.