Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Je, pa to možemo i tu raspravljati for free. :crazy:30 kn za članarinu je sve samo ne puno,moći ćete raspravljat s kolegama o tome kaj je dobro,a kaj nije dobro na faxu
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Je, pa to možemo i tu raspravljati for free. :crazy:30 kn za članarinu je sve samo ne puno,moći ćete raspravljat s kolegama o tome kaj je dobro,a kaj nije dobro na faxu
Sastanak Udruge, sutra, u srijedu 10.studenog u 15h. dv. 8, G10!Sutra je nomotehnika u 13:20 do 15 sati pa se postavlja pitanje kad je sjednica ak je uopće i bude sutra???
da, da :crazy:Je, pa to možemo i tu raspravljati for free. :crazy:
Dragi studenti DVZ-a!:baeh::baehpet ja s fejsom
Dragi studenti DVZ-a!
U četvrtak 18.11.2010. u Saloonu održat će se BRUCOŠIJADA DVZ-a, TVZ-a i Učiteljskog fakulteta!
Cijena ulaznice 20 kn! Možete je kupiti svaki dan od petka do četvrtka od 10-12h u prostorijama fakulteta, točnije u prizemlju.
Dolazak obavezan!
Vidimo se!
http://www.facebook.com/pages/Zagreb-Croatia/Udruga-upravni-student/22771014264
:wave:
pitah i na fejsu, možemo dovesti nekog tko nije s navedenih studija?Dragi studenti DVZ-a!
U četvrtak 18.11.2010. u Saloonu održat će se BRUCOŠIJADA DVZ-a, TVZ-a i Učiteljskog fakulteta!
Cijena ulaznice 20 kn! Možete je kupiti svaki dan od petka do četvrtka od 10-12h u prostorijama fakulteta, točnije u prizemlju.
Dolazak obavezan!
Vidimo se!
Dakle svi koji ne kupe karte u vrijeme prodaje na fakultetu, kartu će moć kupiti na ulazu u Saoon ali po cijeni od 40kn.
Band: Blackout - provjeren i dobar
Nadam se da se vidimo u što većem broju!
Za ulaznice se mozete javit i na moj mail: [email protected]
Naravnopitah i na fejsu, možemo dovesti nekog tko nije s navedenih studija?
na bundeku u srijdeu u 15hdi se roštilja? i kad?
naravno, ako ima vegetarijanaca medu ekipi koja ide na rostilj bit ce meni za vegetarijanceOće li bit menija za nas vegetarijance?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.