AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Udruga: vijesti, aktivnosti i drugo

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ovo je tema na kojoj ćete moći vidjeti osnovne podatke o Udruzi, kontakte i dr.

Također ovdje ćete vidjeti i vijesti i aktivnosti na kojima Udruga trenutno radi...

TINY

Re: Udruga-osnovno, vijesti, aktivnosti i dr.

Udruga trenutno radi na organizaciji sudjelovanja na 5 Danu karijera...

Udruga trenutno radi na organizaciji Tjedna orijentacije brucoša...

TINY

NOVE NOVE NAJNOVIJE VIJESTI...

27.10.2007. Udruga studentica i studenata upravnog studija u suradnji sa Studentskim Zborom Tehničkog veleučilišta organizira Brucošijadu naših dvaju Veleučilišta u Saloonu...

22.-26.10.2007. Udruga studentica i studenata upravnog studija organizira Tjedan orijentacije Brucoša (i drugih studenata) u holu na našem Faksu

25.10.2007. Kao Partner u organizaciji Udruga studentica i studenata upravnog studija sudjeluje na 5 Danu Karijera koji se održava u pod vodstvom portala Moj posao u Bočarskom domu...

Za sve dodatne detalje pogledajte pojedinačne teme otvorene pod Događanjima na faksu...

TINY

Nakon vrlo zahtjevnih projekata koje smo uspješno odradili u 10 mj. krenuli smo dalje...
Stoga je u toku rad na časopisu...Kameralistu...
Tu ima dosta posla ali ćemo se potruditi da ugleda svjetlo dana što prije...

Također Udruga ima i drugih ideja za projekte o kojima ćete biti pravovremeno obaviješteni...

Ako imate kakvih ideja i vi ste slobodni dati svoj glas...

TINY

U roku od 2 mjeseca vjerujemo da će Kameralist ugledati svjetlo dana...

Takodjer Udruga radi i na jednom projektu o kojemu ćete ubrzo biti obavijesteni...

Pontifex

Pa evo ja bih zamolio članove Udruge da nas malo upoznaju sa aktivnostima koje Udruga namjerava poduzimati u dogledno vrijeme, naime načuo sam nešto da se sprema nekakva tribina pa ako možete nas obične studente upoznati sa tim. E da još me zanima jedna stvar, vidim da su se skupljala neka novčana sredstva za nastavak rada ovoga foruma pa me zanima zašto se za ta potrebna sredstva nije obratilo dekanu jer se ova stranica može prikazati kao službena web stranica udruge za što sveučilište odobrava novčana sredstva???

ups

pa me zanima zašto se za ta potrebna sredstva nije obratilo dekanu jer se ova stranica može prikazati kao službena web stranica udruge za što sveučilište odobrava novčana sredstva???
Sredstva se i dalje prikupljaju obzirom da predstavalju jedini izvor financija ovog projekta. Bilo je potrebno jednokratno 160 USD za licencu vBulletina te otprilike 150 USD na godišnjoj razini za pokrivanje mrežnih troškova smještaja stranica.

Ova internetska zajednica ne predstavlja ni Udrugu, ni Veleučilište već studente koji su uglavnom i članovi te kreatori ovog foruma, a uskoro i portala.

To je trenutna pozicija ove virtualne ('on-line') zajednice. Iako trenutno ne možemo definirati daljni razvoj događaja, možemo sa sigurnošću ustvrditi da ćemo zajedno sa Udrugom raditi na njenom daljnjem širenju i poboljšanju, odnosno u najboljem interesu ove 'on-line' zajednice studenata DVZ-a.

[email protected]

TINY

NOVI PROJEKT UDRUGE -
10. obljetnica stupanja na snagu Europske povelje o lokalnoj samoupravi u Republici Hrvatskoj...
(pogledajte i otvorenu temu)...

TRIBINA:
18. 02. 2008. - 13h, faks, dvorana IV
ŠTAND: 15.-16. 02. 2008., 10-17 h, Cvjetni trg

gricka vjestica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jedno razdoblje od 2mj. pripreme i uspješne realizacije je iza nas.
SVI smo dali veliki dio sebe.

tako ćemo i nastaviti
pa zato krećemo dalje,
u nova druženja,
i
u ostvarivanju novih planova.

VIDIMO SE :proud:

TINY

24.4.2008. - Udruga sudjeluje na 6. Danu karijera - Bočarski dom...

Detalji - uskoro...

Ivy

Admin
11.07.2008. Održana je Skupština Udruge studentica i studenata upravnog studija.

Dnevni red:

1. Izvješće o financijskom stanju studentske Udruge
2. Nova članstva u studentskoj Udruzi
3. Prekinuta članstva u studentskoj Udruzi
4. Predlaganje novih članova Upravnog odbora studentske Udruge
5. Razno

Novi članovi Upravnog odbora:
Predsjednik udruge- Ivana Vidoša
Povjerenik za fakultetski stupanj- Martina Malinić
Studentski pravobranitelj- Ana Jukić
Povjerenik za sport- Luka Tovornik
Povjerenik za studentske novine- Tihana Krajačić

Zahvaljujemo na odazivu i obavještavamo vas da će se idući sastanak održati u devetom mjesecu.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Obavijest u vezi sa dekanskim rokom 2008.g.

Obavještavamo studente da će se 03. – 04.09. ove godine, u prostorijama Društvenog veleučilišta u Zagrebu, potpisivati peticija za odobravanje ispitnog roka u listopadu.

Listopadski rok sam po sebi ne postoji. Inicijativom Udruge studentica i studenata upravnog studija posljednjih godina taj je rok bio odobren.

Pozivamo sve zainteresirane studente da u hodniku, u prizemlju Gundulićeve 10, svojim potpisom i brojem indeksa pridonesu zahtjevu da se taj rok odobri.

Ivy

Admin
Obavještavamo studente da će se 03. – 04.09. ove godine, u prostorijama Društvenog veleučilišta u Zagrebu, potpisivati peticija za odobravanje ispitnog roka u listopadu.

Potpisi ce se skupljati od 9:00- 12:30.

Ivy

Admin
to je prosvjed pravokutnika
odnosno pravnog faksa zbog povecanja skloarina na pravnom faksu
smanjenju ispitnih rokova
dekanskog roka...

TINY

Novi projekti su na pomolu...
Ajmo ljudeki...
dajte svoje ideje za akciju...
A o svim vijestima biti ćete na vrijeme obaviješteni...

Ivy

Admin
Trenutno u pripremi:
-info dan za lokalnu samoupravu i partnere
-dani orijentacije za brucose
-brucosijada
-dan karijere

buco99

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
postoji li mogucnost da pristupim navedenoj Udruzi,jer se zelim angazirat oko faxa, biti novi jimmy hoffa i tako to sve...

Ivy

Admin
naravno da postoji mogucnost
dapace

imamo sastanke svaki utorak u 17,15 u dvorani ll (iznimno dvorana lll )
slobodno nam se pridruzi

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks