AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Tribina o nastavku Upravnog studija

george costanza

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Vrlo mi je drago što su kolege iz Udruge odlučile organizirati ovu tribinu.
Jedino me iznenadio odabir gostiju :tongue2:.
Vidimo se 28. 4. 2009. :wave:

P.S. Vidim da je Admin pokleknuo i stavio avatar :laughing:

Robi A.

Veliki je zajeb za nas studente šta nismo iz Zagreba. Za sve vako interesantne događaje tribamo potegniti u ZG. Nisan pri pari za banzin, a bogami ni za kratu tamo i natrag neman.

Pa bi lipo bi molija ako će ko imati volje da napiše nam na forumu ili na portalu opširan osvrt na tribinu. Jako me zanima.

PS.
Slika i tekst najave "Želin više" su vam bogovski ko god da je radija! Stavite ga u većoj rezoluciji ode na forum.

Dobri Duh

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Konačno. Pa da vidimo kakva bu budućnost, ak ne bu opet bilo pa trebalo bi to osnovati, pa mi to želimo, mi se trudimo, pa vladajući moraju dati zeleno svjetlo i tak to, a dobro se zna da kada za nešto postoji interes da se to vrlo lako i sprovede u djelo, tako da te pričice ne stoje.

Evo moja malenkost obvezuje se dati kratak sadržaj tribine za sve one koji nisu u mogućnosti.

Pozdrav svim prvostupnicima javne uprave uz nadu da ćemo jednog dana biti uz bok zasad nedostupnim dipl. iurovima.

Sinke

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ovo je u biti srž svega.Svaka čast organizatorima.Jer htjeli mi ne htjeli istina je da s ovom višom školom nemamo nikakvu perspektivu.Gledam to s aspekta traženja posla(oni koji su u toj situaciji znaju o ćemu pričam).Drugim rijećima ne gine nam opet u studentske vode,govorim o nama koji smo završili...hmmm nešto me često prati ta rijeć... OPET... kroz život.Ali samo se nadam da će se nešto konkretno reći o te dvije famozne godine...odnosno KADDDD ĆE SE VEĆ JEDNOM TO POKRENUTI???DATUMI? NOVAC?

Nela

najprije moram pohvaliti Udrugu što je uopće organizirala tako nešto

ali dalje je sve na nama, moramo doći svi tamo ljuti i srditi i napasti ih ŠTO JE S NAŠE DVIJE GODINE da vide da smo zainteresirani,nestrpljivi, da nas ima puno i da želimo više
osim toga, možemo pitati sve što nas zanima baš tamo i dobiti konktretan odgovor, a ne ono čula-rekla-kazala i na kraju ništa

ovdje se ne bi trebale uvažavati isprike ja sam daleko, ja ne mogu...
ima ljudi koji su fakat daleko ali takvih je jako malo i kužim da je kriza i ne kritiziram nikoga ali i ja sam daleko ali ću doći i zajedno sa svima vama pokušat se izboriti za nešto više, jer ako neću sama neće niti nitko drugi za mene, ja želim više, a znam da želite i vi!

zato hajd`mo svi na tribine!!!

Robi A.

ovdje se ne bi trebale uvažavati isprike ja sam daleko, ja ne mogu...
Čini mi se ka da san prozvan nešto? :shocked: Ja 400 kuna za put neman. I da iman, neman volje za obrnit skoro 800 kilometara do zagreba i natrag u jednon danu.

ali dalje je sve na nama, moramo doći svi tamo ljuti i srditi i napasti ih ŠTO JE S NAŠE DVIJE GODINE da vide da smo zainteresirani,nestrpljivi, da nas ima puno i da želimo više
osim toga
Na nama nije ništa. To je tribina a ne prosvid. To šta bi mi nešto jako tili i nadali se nije faktor da će i tako biti.

ali ću doći i zajedno sa svima vama pokušat se izboriti za nešto više
Alo, ma kakve borbe na tribini? :shocked: Šta govoriš? Pa će neki i sa transaprentima doć.

orbitrek

Čini mi se ka da san prozvan nešto? :shocked: Ja 400 kuna za put neman.
Nisi prozvan. Vjerovatno bi kolegica napisala tvoje ime ili citirala tvoj post da te proziva.Krivo ti se čini

I da iman, neman volje za obrnit skoro 800 kilometara do zagreba i natrag u jednon danu.
Šteta. Elokventan, pronicav dečko poput tebe ( da se isčitati iz nekih postova ) ne bi škodio tamo u dvorani

Na nama nije ništa. To je tribina a ne prosvid. To šta bi mi nešto jako tili i nadali se nije faktor da će i tako biti.
Istina, a opet kako ono kažu
Put od tisuću milja počinje prvim korakom ( Konfucije )

----------------

Jedan klik na portal daje uvid u sva događanja na fakultetu.
Zaista je sve tu, od info za stomatološki pregled ili praksu do termina prijava ispita
Svaki projekt Udruge netko od udrugara prezentira i literarno
Pohvale angažiranima forumašima, udrugarima, modovima i adminima

Bilo bi šteta da tema ode u krivom smjeru
Ona je reklama za tribinu o nastavku studija
Tribina će onom djelu studenata zainteresiranima za nastavak studija dati odgovor na njihova pitanja
-------------------

Nego ekipa imate li pitanja ?

Ivy

Admin
Vidim u ovoj temi je užarena atmosfera, tako bi i trebala biti ali bas kako orby kaze malo u krivom smjeru ste otisli.

Bit tribine je da studenti saznaju pravu informaciju iz prve ruke.
Idealno je cuti svojim usima i postaviti samostalno pitanje.

Sve ostalo ce biti rekla kazala.
Svatko ima svoju verziju price
tako je do mene cak dosal verzija da mi vec imamo te + dvije godine uvedene.
Zanimljivo je kako me je kolegica uvjeravala u to a ja gledam u nju i samo sto se ne onesvijestim od muke, glavno da je i ona to cula od svoje kolegice.

Nemojte cekati na informacije koje stizu putem pokvarenog telefona.

Nikoga ne prozivam, samo kazem da oni koji su u mogucnosti neka odvoje sat vremena da cuju sta ih ceka u buducnosti.

Znam da cu ja odvojiti jer ja sigurno zelim vise!

coolyou

Ću dojdem na tribynu! Anonimno! I ću postavim anonimno neugodna pitanya. Ak pak ne smem, kažte mi odmah! Da se ne blamiram.

:happy:

Long live vodstvo Udruge!

Živeli!

Mimi

ja bum svakako došla
moram još kontakirati par ljud da vidim jel će i oni
što više to bolje

spoz1

svaka cast na organiziranoj tribini, buduci da sam student prve godine puuuno toga me zanima, a nitko mi nezna odgovorit... ovdje cu nadam se saznat neke vrlo bitne stavri...

tresnjica

Tribina je samo za studij javne uprave ili i za nas poreznike? Jel najavljena kakva promjena i za nas ili...

Ivy

Admin
nazalost samo za upravni studij
nadam se da ce ukoro biti i nesto za vas
ali za to morate poticati vase predstavnike
tj studentski zbor

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks