forum
<i>automatski bot</i>
Ovdje se šalju komentari za članak ili kolumnu: Tribina o nastavku Upravnog studija
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Čini mi se ka da san prozvan nešto? :shocked: Ja 400 kuna za put neman. I da iman, neman volje za obrnit skoro 800 kilometara do zagreba i natrag u jednon danu.ovdje se ne bi trebale uvažavati isprike ja sam daleko, ja ne mogu...
Na nama nije ništa. To je tribina a ne prosvid. To šta bi mi nešto jako tili i nadali se nije faktor da će i tako biti.ali dalje je sve na nama, moramo doći svi tamo ljuti i srditi i napasti ih ŠTO JE S NAŠE DVIJE GODINE da vide da smo zainteresirani,nestrpljivi, da nas ima puno i da želimo više
osim toga
Alo, ma kakve borbe na tribini? :shocked: Šta govoriš? Pa će neki i sa transaprentima doć.ali ću doći i zajedno sa svima vama pokušat se izboriti za nešto više
Nisi prozvan. Vjerovatno bi kolegica napisala tvoje ime ili citirala tvoj post da te proziva.Krivo ti se činiČini mi se ka da san prozvan nešto? :shocked: Ja 400 kuna za put neman.
Šteta. Elokventan, pronicav dečko poput tebe ( da se isčitati iz nekih postova ) ne bi škodio tamo u dvoraniI da iman, neman volje za obrnit skoro 800 kilometara do zagreba i natrag u jednon danu.
Istina, a opet kako ono kažuNa nama nije ništa. To je tribina a ne prosvid. To šta bi mi nešto jako tili i nadali se nije faktor da će i tako biti.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.