Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Odgovor na to pitanje je glasio: mogućnost upisa na druge fakulteteMene zanima hoću li moći nakon sto zavrsim po bolonji ove 3 g.upisati npr.
na ekonomiji smjer koji zelim,jesu li se uopće u tom smjeru pomakli s mrtve tocke ...
surađuju li imalo s dr.faklutetima po tom pitanju ?
Ili cu i na to cekati još kojih 160 g.?
Ako netko zna,bila bi zahvalna...
Mene najviše ljuti kaj će doći hrpa ljudi iz Požege sa dobrim ocjenama(tamo niti nema manje ocjene od 4, možda 3, i uzeti mjesto namada će se moći upisivati i prvostupnici srodnih fakulteta :sad:tako da će i oni uzimati nam mjesta umjesto da mi imamo prednost
oni jesu osigurali svoje studenteMene najviše ljuti kaj će doći hrpa ljudi iz Požege sa dobrim ocjenama(tamo niti nema manje ocjene od 4, možda 3, i uzeti mjesto nama
a znamo što je Požega, mislim, nikoga ne omalovažavam ali Požega je Požega a Zagreb je Zagreb
mogla sam i ja u Požegu(bila sam 7.!) ali nisam htjela jer je to Požega a na kraju bolje da sam išla.
ljudi će doći sa super ocjenama, upisati se bez problema, završiti kad tad te dvije godine i oni su završili fax u zg... to je jedino kaj me smeta
zašto se ne bi osiguralo za svoje a onda kad to sve krene i pokrene se i dok će se to širiti onda da se primaju i drugi ljudi
ja nemam dobar prosjek, i mislim da je malo ljudi na ovom faksu koji mogu reći da imaju dobar prosjek ali htjela bih dalje, pa čak i ako moram platiti. ne bi da se samo ocjene gledaju
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.