AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Testiranje semestra

jana21

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
neznam jel tu se postavlja ovo pitanje ali kad se ispunjavaju potvrde i za zet pri upisu semestar šta treba napisati ako smo upisali parcijalu 3???hvala

mica

ne kužim baš pitanje ali ako misliš na to šta trebaš upisati pišeš 3 i 4 semestar,jer je parcijala kao pad:)

Nika

Jedna informacija za one koji još moraju obaviti zubara, ako ih ima. Nemojte čekati zadnji dan jer zubar zna doći i po sat i pol nakon početka radnog vremena i, naravno, otići isto toliko ranije, pa da ne ljubite zaključana vrata iako piše da čovjek radi još jedan sat.

amalka

da li za pad godine treba testirati semestar (tj da li treba skupiti sve potpise) ili ne... za redovne naravno

mya_zg

naravno da treba imat sve potpise jedino ako ti daju da ponovno slušaš predavanje i da ti ponište predmet

mya_zg

a mislim da treba bez obzira dal se prebacuješ.pitaj u referadi ako treba onda ti neće trebat dugo da ti testiraju

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam pitanje nije mi jasno u prijašnjim postovima se spominje zubar, a nisam vidijela nigdje da je bila obavijest da treba i kod zubara ići osim ono kod liječnika? pa sam sada zbunjena? :confused2: što sada imam žig samo od liječnika, ili to za nas upisane 2007/08 ne vrijedi? tanx

kabar

a gdje to, kod gojeg zubara?:frustrating:
krivo stisnula hvala umjesto citiraj.. naš zubar ti je na trgu žrtava fašizma, kod džamije.. i zove se Željko Burigo.. nisam baš sigurna, jer sam davno bila, ali mislim da čim se popneš na prvi kat vrata lijevo..al pitaš na porti

Leptiric_20

evo bila ja odmah danas kod zubara da odmah riješim taj žig! al skužila sam da puno ljudi na faksu ne znaju da i kod zubara se mora ići, jer vidim da nemaju žig u indeksu na kraju.:mellow:

Leptiric_20

evo ako će netkome pomoći inače zubar radi parne datume popodne a neparne dopodne! pa da si znate organizirat. :wink5:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks