MartinaIva
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Onda ćeš još dobro proć...ja sam diplomirao u 11 mj. i još čekam
A možda me i ne pozovu u 5 mjesecu.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Onda ćeš još dobro proć...ja sam diplomirao u 11 mj. i još čekam
E ti moraš sve izbrbljati!!!a taman sam želio ostaviti dojam uspješnog studenta!!!divljenje ostalih kolega!!:hihi:E Sinke, Sinke...nisi diplomirao u 11. već sredinom 12.mj, tako mlad, a tako senilan...
![]()
![]()
:baeh::baeh::baeh::crazy::crazy::crazy:E ti moraš sve izbrbljati!!!a taman sam želio ostaviti dojam uspješnog studenta!!!divljenje ostalih kolega!!:hihi:
:tuctuc::wink5::laughing::baeh::baeh::baeh::crazy::crazy::crazy:
Ne možeš, dobit ćeš doma 2 tjedna prije obavijest kada je promocija i ne moraš se pojavit na njoj, (nisam ni ja) nego dan poslije promocije možeš u referadi ju pokupiti.Ozbiljno, ja bih htel izbeći promociju. Stvarno se ne bi htel folirat. Mogu ja zeti dipl. odmah??
Ma zašto nisi bila na svojoj promociji kolegice!?Ne možeš, dobit ćeš doma 2 tjedna prije obavijest kada je promocija i ne moraš se pojavit na njoj, (nisam ni ja) nego dan poslije promocije možeš u referadi ju pokupiti.
Slažem se u potpunosti s vama kolegice...Kad sam primio tu potvrdu zaključio sam da ljepše izgleda onaj papir na kojem se građani obavještavaju o datumu odvoza krupnog otpada... Što je najžalosnije svjedodžba izgleda još tragičnije...Čak razmišljam da kad na promociji dobijem svoju svjedodžbu, zahvalim se i vratim je Kopriću, nek je da u dobrotvorne svrhe...jste vidli kak bijedno izgleda potvrda tj. uvjerenje da smo zavrsili studij! dobim taj papir i ne vjerujem da sam se za to tolke godine mucila :crazy: bolje bi izgledalo da sam si to doma sama isprintala
Previše očekuješPozdrav, dal na promociji nosimo one odore ili si previše toga zamišljavam?)
3.7!!!Ajme...:shockedja sam danas zvala i navodno nisu imali vremena da slože promociju, najvjerojatnije će biti 3.7. ali uglavnom dobit ćemo obavijest putem pošte.
:crazy: ha ha ha vidis da se nisi trebao zurit s diplomiranjem sad cemo skupa po diplomče3.7!!!Ajme...:shockeda ja čekam od 12.mjeseca
Ovisi o tome koliko vas ovaj ili drugi mjesec diplomira jer je broj diplomiranih koji se zovu na promociju ograničen..da li cemo i mi koji bi trebali ovaj ili drugi mjesec diplomirat isto onda imati 3.7 promociju???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.