AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

katarina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ne po starom programu sam ali mi nije jasno kako onda mogu dobit odmah tu diplomu, znaci na njoj pise prvostupnik i onda cu razliku morat polagat da bih opet dobila tu istu diplomu ili?

chepka

inače, bilo je lijepo na promociji. svečano, protokolarno, veselo... od 41 koliko nas je bilo pozvano odazvalo se čak 27 diplomaca.
jeste svecano prisegli da cete s duznim postovanjem govoriti o drustvenom veleucilistu i njegovom upravnom odjelu bla bla kenj kenj kenj.. ? hahaha kad sam vidjela taj dio u protokolu nisam znala jel bi se smijala il plakala od muke kakva nevjerojatna ironija :crazy:

katarina

Kada bi mogla biti nova promocija? Mozda u 9 mj ili je jos prerano? kad je obicno znala biti?

Bzzz

Kada bi mogla biti nova promocija? Mozda u 9 mj ili je jos prerano? kad je obicno znala biti?
Mogla bi biti promocija 10.mj. jer većinom su znali čekati u referadi da prođu rokovi u 9.mj. i da ekipa koja stigne da tada i diplomira, nije pravilo, ali je tako znalo biti. Eventualno prije ako već ima dovoljno studenata da se napravi promocija u 9.mj.!

zara

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hej društvo,diplomirala sam prije tj. dana i teta u referadi mi je rekla kako bi promocija mogla biti u 11 mj.za nas bolonjce a sad nam preostaje čekati...:wink5:

Claire

jeste vi isle upisat zvanje u radnu knjizicu ili cekate diplomu?

Pa ne čeka se diploma za to. Imaš obvezu prijaviti se na Zavod za zapošljavanje, i svoje zvanje upisati u radnu knjižicu u roku od 2 tjedna od dana diplomiranja radi zdravstvenog i slično.

katarina

Ma ja sam izvanredni tako da sam vec odavno na burzi jedino sto me muci to sto imam uvjerenje da sam upravni pravnik jer sam zavrsila po starom programu a htjela bi da mi pise u radnoj da sam prvostupnik a tu diplomu cu dobit tek na promociji tak da neznam sta da radim

Honda 900

Pa ne čeka se diploma za to. Imaš obvezu prijaviti se na Zavod za zapošljavanje, i svoje zvanje upisati u radnu knjižicu u roku od 2 tjedna od dana diplomiranja radi zdravstvenog i slično.
Kak da se prijavim na burzu u roku 2 tjedna, kad ćemotek za 2 tjedna dobit uvjerenje da smo dipomirali, i to sve zbog greške koja se dogodila u referadi, tipa; ocjena nije upisana u zapisnik, ili je pogrešna ocjena u zapiniku a druga u indexu...pa sad to mora referada rješavat.
Na burzu kao i na HZZO treba se prijavit u roku 30 dana! Tako barem piše na netu

anamarija

Hej društvo,diplomirala sam prije tj. dana i teta u referadi mi je rekla kako bi promocija mogla biti u 11 mj.za nas bolonjce a sad nam preostaje čekati...:wink5:
Samo za bolonjce? A što s starim programom? Nemamo skupa?

Ne trebas se radi zdravstvenog prijavljivati na Zavod.

Claire

Samo za bolonjce? A što s starim programom? Nemamo skupa?

Ne trebas se radi zdravstvenog prijavljivati na Zavod.
Kako ne? Treba ti poništiti zdravstenu iskaznicu, dobiš novu kao nezaposlena osoba.

lila_887

Kako ne? Treba ti poništiti zdravstenu iskaznicu, dobiš novu kao nezaposlena osoba.
to ne radi Zavod više, nego ideš nakon što se prijaviš na Zavod za zapošljavanje na Zdrastveno osiguranje u svojem mjestu di već živiš i zdrastveno ti je preko države i tamo dobiješ iskaznicu i sve

anamarija

to ne radi Zavod više, nego ideš nakon što se prijaviš na Zavod za zapošljavanje na Zdrastveno osiguranje u svojem mjestu di već živiš i zdrastveno ti je preko države i tamo dobiješ iskaznicu i sve
Tako je!

blueberry

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
završila sam upravni studij po starom programu pa me zanima da li se potvrda o diplomi stručnog prvostupnika javne uprave upisuje u radnu knjižicu?

Mimi

završila sam upravni studij po starom programu pa me zanima da li se potvrda o diplomi stručnog prvostupnika javne uprave upisuje u radnu knjižicu?
misliš na potvrdu koju si privremeno dobila umjesto diplome?
moj ti je savjet, onako kako su meni rekli i na burzi i u poglavarstvu da sačekaš da dobiješ diplomu i onda si tek upišeš zvanje u radnu knjižicu.ovako će kao pisati da je dokument na temelju kojeg si diplomirala potvrda,a ne diploma.
tak su oni meni objasnili,pa ja čekam već pola godine da se sjete. :rolleyes:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks