AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

katarina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi jel tko dobio mozda poziv za promociju? Pa vec je 27.11.
kad misle poslat ako bi trebala bit pocetkom 12 mjeseca?

felicity

Ja sam pitala u referadi kad ce biti i rekla mi je da ce najvjerojatnije biti u 12. mjesecu ali se nezna dal pocetkom ili krajem, da ce ona staviti na tocku dnevnog reda promociju pa ce vidjeti da li ce dekan i ostali biti slobodni tad

katarina

Ja sam pitala u referadi kad ce biti i rekla mi je da ce najvjerojatnije biti u 12. mjesecu ali se nezna dal pocetkom ili krajem, da ce ona staviti na tocku dnevnog reda promociju pa ce vidjeti da li ce dekan i ostali biti slobodni tad
Ma joj toliko se to odugovlaci...mislila sam slavit s frendovima kad je bila obrana a onda se pricalo da ce brzo promocija pa sam to odgodila za promociju...i sad u 12 mjesecu je bas nezgodno...blagdani su i svi negdje putuju..a i najvise izdataka imamo za Bozic i Novu godinu...
joj bolje bi bilo da onda bude kad prodje to sve...ovako sve organizirat na brzaka i lovit ljude okolo...neznam sta da kazem...

kitty

bila sam ja prosli tjedan pa sam opet pitala kad ce biti..rek je da se nada da ce biti u ovoj godini...to je to..da sve ovisi o kopricu kad njemu bude pasalo...

vesna Ja

Ja sam diplomirala početkom 5. mjeseca i ne mogu vjerovati da nas još nema dovoljno za promociju. Znam barem nas 10 koji smo po drugi put bili na diplomskom (razlike!!). A sad nakon punih 7 mjeseci ne znam da li je uopće više potrebno ići - uzeli su nam novce, zadali obveze, mi ispunili obveze, ostali na istoj razini obrazovanja, nisu nam omogućili specijalistički, nigdje drugdje nismo mogli nastaviti studij osim ako nismo dobro platili na privatnom faksu... toliko o Društvenom veleučilištu. E da, već imam jednu diplomu, a sad nakon svih položenih razlika trebala bi doći po svjedodžbu ... pa molim Vas...

Anaconda

Ja sam diplomirala početkom 5. mjeseca i ne mogu vjerovati da nas još nema dovoljno za promociju. Znam barem nas 10 koji smo po drugi put bili na diplomskom (razlike!!). A sad nakon punih 7 mjeseci ne znam da li je uopće više potrebno ići - uzeli su nam novce, zadali obveze, mi ispunili obveze, ostali na istoj razini obrazovanja, nisu nam omogućili specijalistički, nigdje drugdje nismo mogli nastaviti studij osim ako nismo dobro platili na privatnom faksu... toliko o Društvenom veleučilištu. E da, već imam jednu diplomu, a sad nakon svih položenih razlika trebala bi doći po svjedodžbu ... pa molim Vas...
Slažem se kolegice, to je najgore ustrojen faks u državi, vani bi mogli nastavit studiranje kao prvostupnici bez problema, a ovdje su nam uzeli novce i nemamo kamo dalje...
a i mi smo glupi studenti koji ne znaju dignuti bunu, svaka čast ovima s filozofskog

Mustang11

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Informacija je točna, pozivi su poslani. Promocija je 22.12.2009.godine, ja sam u zadnjoj grupi u 14.30 sati.

balet

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Informacija je točna, pozivi su poslani. Promocija je 22.12.2009.godine, ja sam u zadnjoj grupi u 14.30 sati.
a sta ako ovaj tjedan imamo obranu? jel postoji sansa i da mi budemo u ovoj grupi za 22.12.? ne da mi se opet cekati pola godine...ili vise... :(

branko

ja sam dobio obavijest za promociju 22.12 u 10 h, pa starom programu sam.

šta nas ima u više grupa?? meni ništa ne piše...

katarina

Ja još nisam dobila, možda kasnije kad poštar dođe...a joj to je baš prije badnjaka,naznam kako sve isplanirat...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks