AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sve o promociji

chepka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi! kad diplomiram mogu li odmah (bar unutar tjedan dana dobit diplomu) ili bas moram cekat promociju???

sinke jesi ti to diplomirao? cestitam!! kolko ti je nakraju vremena trebalo za diplomski? jesu bili ok? :worshippy:

Bzzz

ej ljudi! kad diplomiram mogu li odmah (bar unutar tjedan dana dobit diplomu) ili bas moram cekat promociju???

sinke jesi ti to diplomirao? cestitam!! kolko ti je nakraju vremena trebalo za diplomski? jesu bili ok? :worshippy:
Ne, za tjedan dana od diplome ćeš dobiti uvjerenje da si diplomirala i to je zamjena za diplomu i za sve što moraš obavljati, npr. za zdravstveno, traženje posla, burzu...sve dok ne bude promocija, ne možeš dobiti diplomu!

Sinke

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sada ti je promocija 23.01., a vjerovatno sljedeća za 2-3 mjeseca...
Pa to je blizu... možda se i ja uguram...a kaj bi trebao dobit neku obavijest

Jesam... sve sam napravio vrhunski na krajnje profesionalnoj razini..jedan od najboljih radova u povijesti društvenog veleučilišta,cijela komisija je zanijemila od oduševljenja

Bzzz

Dragi Sinke ne buš se ugurao, znaš i sam da sam ja diplomirala u 9.mj, pa nisam bila na redu za promociju u 10. mj. , nego sam čekala do sad...ja sam obavijest dobila još krajem 12.mj...

Sinke

Dragi Sinke ne buš se ugurao, znaš i sam da sam ja diplomirala u 9.mj, pa nisam bila na redu za promociju u 10. mj. , nego sam čekala do sad...ja sam obavijest dobila još krajem 12.mj...
budem,budem:crazy:

Reneé

Može li netko napisat kakva je procedura nakon što diplomiraš u vezi promocije? Mislim, treba se vjerojatno negjde prijaviti i nešto platit, ne? Nadam se da ću i ja uskoro biti u toj poziciji, pa da se pripremim. Hvala.

Klodovik

mora se platiti 250,00 kn piše ispred naše referade u prizemlju i br. žiro računa.
Pozdrav dragi moj
Uspust i ja diplomirala 19.02.

Sinke

Ponovit ću pitanje jel mi je to jako bitno...ako je tko od kolega nešto čuo ili zna lijepo bih ga zamolio da podijeli informaciju

MartinaIva

Ponovit ću pitanje jel mi je to jako bitno...ako je tko od kolega nešto čuo ili zna lijepo bih ga zamolio da podijeli informaciju
Ja sam diplomirala 26.03.2009.g. i kad sam pitala žensku u referadi kada će biti promocija rekla mi je u 5 mjesecu i da ću dobiti obavijest na kućnu adresu dva tjedna prije promocije.

Sinke

Ja sam diplomirala 26.03.2009.g. i kad sam pitala žensku u referadi kada će biti promocija rekla mi je u 5 mjesecu i da ću dobiti obavijest na kućnu adresu dva tjedna prije promocije.
Onda ćeš još dobro proć...ja sam diplomirao u 11 mj. i još čekam

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks