medo brundo
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nisu ni mene zvali, diplomirala sam 5.7.2021
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bit ce uskoro mora biti, neki koji su 2019. diplomirali tek su danas imali promociju. Bilo je jako lijepo u muzickoj akademijinisu ni mene zvali, diplomirala sam 5.7.2021
Pa pricaj nama kako je toBit ce uskoro mora biti, neki koji su 2019. diplomirali tek su danas imali promociju. Bilo je jako lijepo u muzickoj akademiji![]()
Zna li se do kojeg datuma diplomiranja su zvali za promociju?Evo, danas je zvao gosp. Tomislav iz referade i rekao kako je promocija u subotu 29.1. Ja sam imala obranu u 10. mj 2020.
Mene je također zvao, ali od maila još ništa.Pozdrav. Danas me zvao gdin.Koscak da je promocija 21.5 i da će poslati mail sa detaljima. Zanima me jel netko već dobio mail?
Prvostupnici su u 9. Mozda su specijalisti onda u 11.Aha onda smo jedni u 9,a drugi u 11.
Zna li netko? I koliko košta promocija sada u eurima?Podižem temu
Zna li netko kad bi se mogla organizirati sljedeća promocija?
Hvala![]()
Nema tu nekog pravila. Oni vjerojatno za svaku promociju čekaju da se skupi dovoljno diplomanata. Mene je Košćak zvao na broj telefona koji sam naveo u prijavi teme završnog rada da me obavijesti da se održava promocija. Kod mene je razmak između obrane i promocije bio 8 mjeseci. S druge strane, neki su na promociju čekali i do 2 godine. Tako da nikad ne znaš.Zna li netko? I koliko košta promocija sada u eurima?
Neka se netko javi, pliiiiz
Hvala
HvalaNema tu nekog pravila. Oni vjerojatno za svaku promociju čekaju da se skupi dovoljno diplomanata. Mene je Košćak zvao na broj telefona koji sam naveo u prijavi teme završnog rada da me obavijesti da se održava promocija. Kod mene je razmak između obrane i promocije bio 8 mjeseci. S druge strane, neki su na promociju čekali i do 2 godine. Tako da nikad ne znaš.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.