Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Važna obavijest 30.11.2024. Forumom upravlja novi team studenata
Postojeće registracije se odobrene. Nove registracije su OMOGUĆENE Nova adresa za slanje skripti je [email protected]
Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.
Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.
Za svaki predmet ima ukupno 8 rokova za ispit. Znači, ukupno broj izlazaka, neovisno o upisanoj godini. Zato kada neki ispit ne položiš iz osmog puta, gubiš pravo studiranja.
Za svaki predmet ima ukupno 8 rokova za ispit. Znači, ukupno broj izlazaka, neovisno o upisanoj godini. Zato kada neki ispit ne položiš iz osmog puta, gubiš pravo studiranja.
Hvala, tako sam i mislila, ali čini mi se da je netko tu komentirao da ide i 9. put i da neće odustati pa me to zbunilo. Treba samo paziti da se odjavi ispit na vrijeme ako se ne misli izaći, a ako se ozbiljno izlazi tih 8 puta je stvarno puno.
Hvala, tako sam i mislila, ali čini mi se da je netko tu komentirao da ide i 9. put i da neće odustati pa me to zbunilo. Treba samo paziti da se odjavi ispit na vrijeme ako se ne misli izaći, a ako se ozbiljno izlazi tih 8 puta je stvarno puno.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.