AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Studomat

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav, redovni sam student prve godine i ne mogu preko studomata prijaviti ispit. Čuo sam da se mogu prijaviti tek kada se odslušaju sva predavanja. Međutim, rok za prijavu je do 28. siječnja a predavanja završavaju 30.siječnja. Znači li to da mogu samo na drugi rok u veljači? Ili nešto nije u redu pa trebam u referadu ići? Unaprijed hvala
moci ces na prvi rok, omogucit ce prijave kroz koji dan

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Mislim da je ovo drugo što kažeš, jer već je bio isti/sličan problem. Mnogima je pojeden rok tako. Pošalji mejl Sanji Storjak [email protected]. Ona je doista jedna draga i marljiva osoba. Sigurno će ti odgovoriti, pa kad dobiješ odgovor, javi nam ovdje. Pomoći će informacija i ostalima.

moci ces na prvi rok, omogucit ce prijave kroz koji dan
Eto, brži prsti od očiju. Nisam vidio tvoj post. ;)

Norid96

Re: Uvod u državu i pravo

Tnx :)

I samo mali još off topic, ako možda znaš...Jesam li ja kao redovan student obvezan prijavljivat rok za ispit u 2.mjesecu (mislim, hoće li mi se to brojit kao pad ako ne prijavim ispit)?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Re: Uvod u državu i pravo

Tnx :)

I samo mali još off topic, ako možda znaš...Jesam li ja kao redovan student obvezan prijavljivat rok za ispit u 2.mjesecu (mislim, hoće li mi se to brojit kao pad ako ne prijavim ispit)?
Nisi obvezan prijavljivati ispite niti se neprijavljivanje računa padom. Prijavljivanje i neizlazak na njega računa se padom. ;)
P.S. Nemoj praviti off-t. :)

emma1993

Pozdrav,

zna li netko što točno podrazumijeva odjava ispita do 30.1.? Je li to znači do 29. u ponoć ili do 30. u ponoć? S obzirom na to da je sutra (30.1.) petak, a ispit u ponedjeljak, kad onda popis prave?

Josipa1980

Nadam se da se ne ponavljam...ali vrijeme i mjesto polaganja na studomatu se vidi tek kad završi vrijeme odjave ili?

Panic

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Još danas su prijave za lokalnu samoupravu na studomatu, a meni ju uopće ne nudi tamo?
Ostalo mi je još samo to i građansko, i samo mi građansko nudi.... neznam u čemu je fora, i gdje da pitam,
jer sam do sad normalno prijavljivala lokalnu na studomatu...

jel neko zna?

tina4

od ove akademske godine vise se ne moze polagati nist sa 3. dok se ne polozi sve sa 2. godine tak da ti je to zbog toga, prvo moras gradansko rijesiti

tina4

bas si i prijavila ili ti je samo bilo ponudeno? ako je samo bilo ponudeno moguce da ti nebi dalo ipak prijaviti ili bi ti ponistili ispit u slucaju da si prosla... uglavnom znam da su jos negdi prije ljeta, ja mislim, donijeli tu odluku, ali su se onda studenti bunili pa su odgodili do ove akademske godine.

tina4

vjerujatno bi ti onda ponistili, isto i ja malo imam ponudeno neke s 3. malo nemam, a da prijavim dok je ponudeno i prodem ponistili bi jer je tak pisalo i u obavijesti na stranici faksa koju sad nazalost ne mogu naci

Panic

nemoj zezat.... katastrofa... daju ti i onda ponište ak prođeš... to samo kod nas ima.... :S
hvala ti puno na odgovorima... ništa, onbda idem građansko ponavljat :)

sretno!

mania

molim pomoć.. prošle godine sam upisala radno, lokalnu i oup2 pod ljetni semestar.. što je iznosilo 21 bod.. isto to sam htjela napraviti i ove godine ali su mi sva tri prekižena na što sam dobila informaciju da su oni već upisani.. to kužim.. zašto mi ne želi izvršiti upis jer imam dovoljno bodova nego mi nudi module i ostalo?

Lena1

polozila sam nauku 2 sad na drugom roku, ocjena jos nije unesena u studomat a ja sam upisala ljetni semestar da li to prestavlja kakav problem?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks